Kylie Jenner közösségi oldalán osztotta meg kislányának nevét

Travis Scott Kylie Jenner szülés gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közösségi oldalán osztotta meg a híresség kislányának nevét. Rajongói most biztos úgy gondolják, csatlakozott ahhoz a Kardashian hagyományhoz, hogy kötelező furcsa neveket adni az újszülötteknek.

A terhességét szinte a végsőkig titkoló Kylie Jenner édes képet posztolt Instagram-oldalára, melyen a pici arcának egy kis részlete, valamint csöppnyi keze látszik, amint édesanyja ujját szorítja.Korábbi cikkünkben megírtuk, hogy a rajongók a Butterfly, azaz a Pillangó nevet várták, hiszen a legtöbbször erre tett utalást a valóságshow-szereplő.

stormi webster

Kylie (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés,

Most azonban kiderült, hogy a várt néz a Stormi Webster (jelentése talán stormy, mint viharos) lett, hiszen édesapjának, Travis Scottnak valódi vezetékneve Webster. Az Elle magazin cikke szerint azt ugyan még nem tudni, hogy a Stormi a gyermek teljes vagy beceneve, mindenesetre Kylie Jenner közösségi oldalán már szépen gyülekeznek a kommentek.

Kylie Jenner közösségi oldalán osztotta meg kislányának nevéthttp://www.life.hu/sztarok/20180208-kylie-jenner-kozossegi-oldalan-osztotta-meg-kislanyanak-nevet.htmlKözösségi oldalán osztotta meg a híresség kislányának nevét. Rajongói most biztos úgy gondolják, csatlakozott ahhoz a Kardashian hagyományhoz, hogy kötelező furcsa neveket adni az újszülötteknek.TV + Sztárok9 milliót nyert egy férfi Andy Vajna online kaszinójábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180207-9-milliot-nyert-egy-ferfi-andy-vajna-online-kaszinojaban.html9 millió forintot nyert csupán néhány óra leforgása alatt egy férfi Andy Vajna online kaszinójában, a vegas.hu-n. TV + Sztárok--Lengyel Tamás a Válótársakban mutatta majd meg felsőtestéthttp://www.life.hu/sztarok/20180207-lengyel-tamas-a-valotarsakban-mutatja-majd-meg-felsotestet.htmlA Válótársak legújabb trailerében Lengyel Tamás színész megmutatta kidolgozott felsőtestét, amikor a sorozatban rendőrök kérték segítségét egy gazfickó elfogásánál. TV + SztárokOrigoKucsera Gábor és Tápai Szabina házassága már megélte a mélypontothttp://www.life.hu/sztarok/20180207-kucsera-gabor-es-tapai-szabina-hazassaga-mar-megelte-a-melypontot.htmlKucsera Gábor telefonján más nőktől kapott erotikus képeket is talált házasságuk alatt Tápai Szabina kézilabdázó. Mégis kitartott férje mellett. TV + Sztárok--Quentin Tarantino reagált Uma Thurman vádaskodására, bánja, amit tetthttp://www.life.hu/sztarok/20180207-quentin-tarantino-reagalt-uma-thurman-vadaskodasara-banja-amit-tett.htmlHarvey Weinstein zaklatási ügyéről beszélt Quentin Tarantino, és arról is, tényleg veszélybe sodorta-e Uma Thurmant a Kill Bill forgatása alatt. TV + Sztárok--Lakásfelújításba kezdett Vámos Erika, csalók vették el a pénzéthttp://www.life.hu/sztarok/20180207-lakasfelujitasba-kezdett-vamos-erika-csalok-vettek-el-a-penzet.htmlHázát akarta felújítani, de csaló vállalkozót bízott meg a munkálatokkal Vámos Erika műsorvezető. Az összes félretett pénze elúszott, ami nyári esküvőjére is rányomja a bélyegét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.