A Nagy Duett: Kollányi Zsuzsi bejelentette, hogy babát vár

A Nagy Duett kisbaba terhes Kollányi Zsuzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy Duettben jelentette be Kollányi Zsuzsi énekesnő, hogy kisbabát vár.

Zsuzsi elmondta, hogy párjával nagyon boldogok, tervezték a babát. Szerencsére nagyon jól érzi magát, elég fitt ahhoz, hogy folytassa a munkát, ameddig csak a baba engedi. Az énekesnő arról is beszélt, hogy Majka hogyan fogadta a hírt. Zsuzsi a terhessége felénél jár. A baba neméről még nyilatkozott.

A Nagy Duettben nem Zsuzsi az egyetlen kismama. A zsűri tagja, Nagy Adri is várandós, valamint Csobot Adél, Rózsa György partnere is pocakosan lép színpadra.

A Nagy Duett: élő adásban dobat le ruháit Marcellina és Puped Gabohttp://www.life.hu/sztarok/20180415-a-nagy-duett-elo-adasban-dobat-le-ruhait-marcellina-es-puped-gabo.htmlVasárnap este elstartolt A Nagy Duett új évada. Érdekes párosok produkcióin röhöghetjük könnyesre magukat minden héten, és a vicces előadások mellett már most, az első adásban is akadtak forró pillanatok. TV + SztárokOrigoBoros Lajos: "Még két évem van"http://www.life.hu/sztarok/20180415-boros-lajos-meg-ket-evem-van.htmlBoros Lajos megdöbbentő dolgot mondott az Esti Frizbiben az anyagi helyzetéről Hajdú Péternek.TV + Sztárok--Elszabadultak Beyoncé mellei: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180415-beyonce-nem-figyelt-elegge-a-melleire-ki-is-ugrottak-a-ruhabol.htmlAz énekesnő annyira pörgött az egyik koncertjén, hogy alig tudta kordában tartani a melleit. TV + SztárokOrigoAntal Imre barátja, Jenei József teljesen elszegényedetthttp://www.life.hu/sztarok/20180415-antal-imre-baratja-jenei-jozsef-teljesen-elszegenyedett.htmlSzerény körülmények között, balatoni nyaralójában éli mindennapjait Antal Imre legjobb barátja, Jenei József. TV + SztárokOrigoÍgy törték rá a kommandósok az ajtót Gáspár Győzőrehttp://www.life.hu/sztarok/20180415-igy-tortek-ra-a-kommandosok-az-ajtot-gaspar-gyozore-facebook.htmlImmár egy éve annak, hogy kommandósok lepték el Gáspár Győzőék házát. A showman most a közösségi oldalán emlékezett meg a szörnyű pillanatokról. TV + Sztárok--Feleségül veszi 35 éves barátnőjét, Alejandra Silvát Richard Gerehttp://www.life.hu/sztarok/20180415-felesegul-veszi-35-eves-baratnojet-alejandra-silvat-richard-gere.htmlÚjra bekötik Hollywood egykori szívtiprójának fejét: Richard Gere a következő hónapban feleségül veszi 35 esztendős barátnőjét, Alejandro Silvát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.