Madeleine McCann keresésére újabb 50 milliót kaptak

Forrás: Getty Images -
keresés millió Scotland Yard Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan 11 éve, hogy Madeleine McCann eltűnt, a szülők azonban nem adják fel a reményt, ahogy a rendőrség sem: eddig 4 milliárd forintnak megfelelő összeget költöttek a keresésre, és újabb pénzt kaptak a nyomozás folytatására.

Madeleine McCann lassan 11 éve tűnt el, a végzetes estén szülei a barátaikkal vacsoráztak, míg a kislány az apartmanban aludt testvéreivel. Onnan tűnt el, és azóta sem tudják, hogy hol lehet. Óriási erőfeszítéseket tettek a gyermek megtalálására, de nem jutottak eredményre. Az elméletek és találgatások száma szaporodik, de a megoldást nem sikerült kideríteni.

Madeleine McCann "Forrás: Getty Images "

Rengeteg pénzt kaptak a nyomozásra, és most úgy tűnik, továbbra is finanszírozzák a kislány keresését. Eddig nagyjából 4 milliárd forintnak megfelelő összeget költöttek el a gyermek ügyében, és most újabb engedélyt kaptak további források bevonására, aminek nem mindenki örül. A pénz, amit legutóbb a nyomozásra elkülönítettek, csak márciusig volt elég. Most 52 millió forintnak megfelelő fontot kaptak a nyomozók, bár hivatalosan nem erősítették meg, mekkora is pontosan az összeg.

Több támogatást kértünk egy végső vizsgálathoz"

The Sun

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.