Eddig több, mint 4 milliárdot költött a rendőrség, hogy megtalálják Madeleine McCann-t

Forrás: Origo -
rendőrség eltűnés nyomozás Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrség eddig több, mint 4 milliárd forintnak megfelelő összeget költött a 2007. május 3-án eltűnt Madeleine McCann megtalálására.

Korábban a hírek arról szóltak, hogy hamarosan felfüggeszthetik a nyomozást, de aztán kiderült, hogy erről nincs szó. A legfrissebb információk szerint lecsökkentik az ügyön dolgozó rendőrök számát: az eddigi 29 helyett 4 nyomozó fog továbbra is az eltűnt Madeleine után kutatni.

Forrás: Origo

Az ügy eddigi állása szerint 65 gyanúsított után nyomoztak a rendőrök, és további 650 pedofilt figyeltek, ráadásul közel 9000 nyomnak és bejelentésnek mentek utána. Tavaly egyébként újra visszatértek Portugáliába, ahol a családi nyaralás alatt nyoma veszett a kislánynak, és 300 méteres körzetben egyfajta szkennerrel is átvizsgálták a területet, ami 4 méter mélyen „lát” a földbe.

Annak ellenére, hogy semmilyen konkrétum nem derült ki a nyomozás alatt, a szülők töretlenül hiszik, hogy 8 év után is előkerülhet a gyermekük.

„Nem szabad feladni a reményt!" – Így tartják a lelket az eltűnt Madeleine szüleiben

A kis Madeleine eltűnésének története annak idején az egész világsajtót bejárta. Mindeközben a dél-afrikai Zephany 17 év után a csodával határos módon előkerült – most a lány szülei üzentek Madeleine szüleinek, hogy ne adják fel a reményt. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.