Louis Arthur Charles-nak hívják Vilmos herceg és Katalin hercegné harmadik gyermekét

baba királyi család név Katalin hercegné Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Louis Arthur Charles nevet kapta Vilmos herceg és Katalin hercegné harmadik gyermeke.

4 nappal születése után végre kihirdették Vilmos herceg és Katalin hercegné harmadik gyermekének nevét. A korábbi találgatásokkal ellentétben végül nem az Albert lett a befutó, a kicsit Louis Arthur Charles-nak fogják keresztelni. A hírt a Kensington Palota tette közzé hivatalos Twitter-oldalán.

Faragó András édesapját gyászoljahttp://www.life.hu/sztarok/20180427-farago-andras-edesapjat-gyaszolja-valami-amerika.htmlGyászol Faragó András: a Valami Amerika sztárja a napokban elvesztette édesapját. TV + Sztárok--Újra oltár elé állhat Koós Rékahttp://www.life.hu/sztarok/20180427-ujra-oltar-ele-allhat-koos-reka-hazassag.htmlÉvek óta boldog párkapcsolatban él Koós Réka. A színésznő olyannyira szerelmes, hogy hamarosan akár oltár elé is állhat újra. TV + SztárokOrigoA magyar színésznő volt szerelme, Krencsey Hella bevallotta, nem leszbikushttp://www.life.hu/sztarok/20180427-a-magyar-szineszno-volt-szerelme-krencsey-hella-bevallotta-nem-leszbikus.htmlKrencsey Hella nevét mindenki ismeri, hiszen könyvet írt 8 évig tartó kapcsolatáról egy magyar színésznővel. Annak ellenére azonban, hogy nővel volt kapcsolata most bevallotta, nem leszbikus. TV + SztárokOrigoBrad Pitt produkciós cége is dolgozik majd a Harvey Weinsteinről szóló filmenhttp://www.life.hu/sztarok/20180427-brad-pitt-produkcios-cege-is-dolgozik-majd-a-harvey-weinsteinrol-szolo-filmen.htmlFilmet készítenek annak a tényfeltáró riportnak nyomán, mely Harvey Weinstein zaklatási ügyeit leplezte le. A film készítésében Brad Pitt produkciós cége, a Plan B is részt vesz. TV + Sztárok--Michael Jackson magyar testőre, Farkas Attila az énekes titkairól vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20180427-michael-jackson-magyar-testore-farkas-attila-az-enekes-titkairol-vallott.htmlÉveken keresztül vigyázott Michael Jackson biztonságára Farkas Attila. A magyar testőr az énekes minden titkát ismeri, ezek közül néhányat most el is árult. TV + Sztárok--ByeAlex Instagram-oldalán szólt vissza a kritizálóknakhttp://www.life.hu/sztarok/20180427-byealex-instagramoldalan-szolt-vissza-a-kritizaloknak.htmlNem történt változás, az X-Faktor mentorai ugyanazok lesznek, mint az elmúlt években. Nem mindenki örül ennek, ByeAlexnek viszont elege lett a beszólásokból: Instagramon szólt vissza a kritzálóknak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.