anyaság terhesség dj Voksán Virág modell-színésznő család playmate állapotos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Édesanya lesz Voksán Virág playmate, dj. Tervezték a gyermeket, nemét még nem lehet tudni, már az ötödik hónapban jár. 

Kisfiút szeretnének, de a legfontosabb, hogy egészséges gyermekük szülessen - mesélte a Fem3 Café műsorában Voksán Virág playmate és dj. Tervezték a kisbabát, már az ötödik hónapban jár.

A baba nemét még nem tudják, körülbelül 3 hete már rugdosni is elkezdett. "A mozgást nem hanyagolom el, viszont nagyon óvatosan mozgok, nem csinálok hasiziomgyakorlatot, ugrálós gyakorlatot, csak úgy szépen, hogy amihez a testem szokott, meglegyen" - mesélte a stúdióban Voksán Virág, aki ajándékdobozban nyújtotta át párjának a pozitív terhességi tesztet.

A ruhaipar gyermekmunkásai – 260 millió gyerek dolgozik éhbérérthttp://www.life.hu/csalad/20180528-a-gyermekmunka-260-millio-gyerek-dolgozik-a-ruhaiparban.htmlAz International Labour Organization (Nemzetközi Munkaszervezet) jelentése szerint napjainkban a világon 260 millió (!) gyermek dolgozik. Közülük 170 millióra becsülik azoknak a számát, akik azért vállalnak munkát, hogy kielégítsék az európai és amerikai vásárlói igényeket. A legtöbb országban törvények tiltják a gyerekmunkát, ennek ellenére ez egy nagyon is elterjedt gyakorlat a világ legszegényebb részein. Bár 2000 és 2012 között az ILO becslései szerint 30 százalékkal csökkent a gyermekmunka mértéke, a világ gyermeklakosságának 11 százaléka még ma is meg van fosztva olyan alapvető jogoktól, mint például az iskolába járás. CsaládOrigoCsodaszép kismama Kasza Tibi felesége: Manker végre megmutatta pocakjáthttp://www.life.hu/csalad/20180612-csodaszep-kismama-kasza-tibi-felesege-manker-vegre-megmutatta-pocakjat.htmlKasza Tibi és felesége boldogsága nem is lehetne nagyobb: kisbabát várnak. CsaládNe feledd, hogy a baba első szülinapja nem rólad szól!http://www.life.hu/csalad/20180525-ne-feledd-hogy-a-baba-elso-szulinapja-nem-rolad-szol-torta-recept.htmlA baba első szülinapja az új trendek szerint inkább hasonlít valami őrületes bulira, mint egy 12 hónapos csöppség megünneplésére. Dobd el a csili-vili partikellékeket, és helyezd előtérbe a saját gyermekedet! CsaládOrigoBereczki Zoltán megható fotót osztott meg kislányárólhttp://www.life.hu/csalad/20180611-bereczki-zoltan-meghato-fotot-osztott-meg-kislanyarol.htmlNem gyakori, hogy Bereczki Zoltán fotókat oszt meg magánéletéről, most azonban kivételt tett. Lánya táncfellépéséről posztolt fotót. Család--Kisbabát vár Hilary Duffhttp://www.life.hu/csalad/20180610-kisbabat-var-hilary-duff.htmlA színésznő az Instagramon, pocakos fotóval jelentette be, hogy bővül a családja.Család--Videójátékfüggő lett egy kilenc éves kislány - elvonóra kerülthttp://www.life.hu/csalad/20180610-videojatekfuggo-lett-egy-kilenc-eves-kislany-elvonora-kerult.htmlA brit kislány napi 10 órát játszott a Fortnite nevű lövöldözős videojátékkal. Függősége miatt elvonóra kellett vinni.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.