Vajna Timit megműtötték, a klinikáról posztolt

Vajna Timi lombikprogram klinika Andy Vajna babaprojekt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túlvan a petesejtleszíváson Vajna Timi, aki férjével, Andy-vel már nagyon szeretne gyermeket és emiatt belevágtak a lombikprogramba.

Mint arról már a Life.hu is beszámolt, belevágott a babaprojektbe a Vajna házaspár. Timi az utóbbi hetekben hormonkezeléseket kapott, ami saját bevallása szerint is nagyon megviselte szervezetét. Szerencsére most már megkönnyebbülhet, túlesett ugyanis a petesejtleszíváson.

Instagram-oldalán természetesen mindenről tájékoztatta rajongóit, az amerikai klinikáról a műtét előtt posztolt egy képet, amin azt írja, már alig várja, hogy végre kivegyék a petesejteket, mert mindene fáj, majd a beavatkozás után is közzétette egy videót, amelyen az látható, amint kerekesszékkel tolják - és persze ott volt vele férje, Andy is.

Vajna Timi a klinikán Forrás: Instagram/Vajna Timi

Műtét után Forrás: Instagram/Vajna Timi

Megkönnyebbülten Forrás: Instagram/Vajna Timi

Paudits Béla lánya nyilatkozott kapcsolatukról édesapjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180622-paudits-bela-lanya-nyilatkozott-kapcsolatukrol-edesapjaval.htmlPaudits Béla és egy szem lánya között nem volt klasszikus apa-lánya kapcsolat, a színművész depressziója miatt kevesebbet látta gyermekét. A lánya most nyilatkozott arról, milyen érzéseket táplált édesapja iránt. TV + Sztárok--Újraindul Hosszú Katinka és Shane Tusup válóperehttp://www.life.hu/sztarok/20180622-ujraindul-hosszu-katinka-es-shane-tusup-valopere.htmlA Blikk úgy értesült, hogy újra beadta a válási papírokat Hosszú Katinka. A házasságuk nyilvánalóan menthetetlen. TV + SztárokOrigoMegmutatta bikinis testét Dobó Katahttp://www.life.hu/sztarok/20180621-megmutatta-bikinis-testet-dobo-kata-a-balatonon.htmlA Balatonon pihenget Dobó Kata, és egy vitorláson élvezi a napsütést. Mutatjuk is a színésznő szexi fotóját. TV + Sztárok--Szexi fotóval ünnepli a szelfi világnapját Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20180621-szexi-fotoval-unnepli-a-szelfi-vilagnapjat-liptai-claudia-musorvezeto.htmlAhogy már írtunk róla, május 21-én van a szelfi világnapja, amelyet Liptai Claudia az Instagramján egy meghökkentő, ám nagyon szexi fotóval ünnepel. TV + Sztárok--Ilyen volt Liptai Claudia menyecskeruhájahttp://www.life.hu/sztarok/20180621-ilyen-volt-liptai-claudia-menyecskeruhaja-lakodalom.htmlBár BESTmagazin többek között arról is ír, hogy milyen volt a nyitótánc Liptai Claudia és Pataki Ádám esküvőjén, de az is kiderült, milyen ruhába öltözött át Claudia.TV + SztárokOrigoPordán Petra kávéfüggőségéről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20180621-pordan-petra-kavefuggosegerol-vallott.htmlPordán Petra a hét legtöbb napján hajnalok hajnalán kel, hiszen társaival együtt ébreszti az országot 6 és 10 között a Sláger FM-en. Erre azonban függősége nélkül nem lenne képes. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.