Foci vb: Lovren kisfia kiakasztja a cukiságmérőt - Videó!

2018.07.07. 14:03

A 29 esztendős Dejan Lovren a horvát válogatott labdarúgója, így ma este 20:00-kor lép pályára Oroszország ellen. Azt az összecsapást is egész biztosan végignézi majd a kisfia, Josip, akiről a minap egy tündéri videó látott napvilágot.

Josip Lovren a legifjabb rajongó

Horvátország hátvédjének Dejan Lovrennek, és párjának, Anitának két kisgyermekük van, Elena és Josip. A kisfiú 2015-ben látta meg a napvilágot, de már háromévesen is imádja a focit. Ismeri papája csapattársait, és okostelefonon nézi a meccseket is.

Így esett, hogy a dánok elleni nyolcaddöntő előtt felsorolta a horvát válogatott tagjait, mikozben szóltak a himnuszok. Az édes videót a büszke apuka töltötte fel Instagram-oldalára:

Mali smo, ali ćut će svi za nas!

Dejan Lovren (@dejanlovren06) által megosztott bejegyzés,

Ha foci vébé, akkor sztárcsemeték

Nem Lovren az egyetlen, aki a foci vébé idején bemutatta családját, vagy gyermekeit. Korábban megmutattuk már Neymar kisfiát, aki az apukájával edzett Szocsiban. Láthattuk Gisele Bündchen focizó kislányát, Axel Witzelnek és magyar-erdélyi származású kedvesének, Rafaella Szabónak a csemetéit, Shakira és Piqué kolumbiai mezbe bújtatott fiait, a portugál klasszis, Cristiano Ronaldo fiát, és Eva Longoria is megmutatta újszülött babáját.

Ma este pedig egész biztosan orosz mezbe öltözteti ikerbabáit Anna Kurnikova és Enrique Iglesias is, ahogy tették ezt a csoportmérkőzések alatt.

Dejan LovrenHorvátországfoci vb 2018