Foci vb: A szexi Gisele Bündchen lányával szurkol

Forrás: Instagram/gisele -
Brazília Gisele Bündchen foci-vb 2018 foci vb 2018
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gisele Bündchen brazil modell már 37 éves, de dögösebb, mint valaha. Instagram-oldalán pedig most az is megmutatta, hogyan drukkolnak kislányával szülőhazája válogatottjának.

A 2018-as labdarúgó-világbajnokság kapcsán láttuk már Lionel Messi gyönyörű családját, és Shakira kolumbiai mezbe bújtatott csemetéit is. Most Gisele Bündchen volt az, aki megmutatta gyermekét, hogy a brazil válogatott mezében dekázik a focilabdával. A kép mellé azt írta, lánya lehetne a csapat 12. tagja, aki már készen áll a játékra:

Vivian Lake Brady idén decemberben lesz 6 éves Forrás: Instagra/gisele

A dögös modell a család kutyusaival is készített egy fotót, amelyen Brasil feliratú pólót visel:

Gisele Bündchen így szurkol Braziliának a foci vb-n Forrás: Instagram/gisele

Nem Gisele az egyetlen híresség, aki családi körben lelkesen szurkol szülőhazájának. Az orosz Anna Kurnyikova és a spanyol Enrique Iglesias ikerbabáikkal drukkoltak és fotózkodtak. A róluk készült tündéri fotókat ide kattintva nézheted meg.

Brazilia is kieshet a vb-ről?

A foci vb egyenes kieséses szakaszában elbúcsúzott már Argentína, Portugália, Spanyolország és Dánia is. Brazilia pedug Mexikó ellen lép pályára hétfő délután.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.