Foci vb: Csemetéikkel cukiskodtak a francia sztárok

Forrás: Sputnik/Alexey Filippov -
foci vb 2018 sztárcsemeték sztárcsemete Olivier Giroud Franciaország Horvátország Steven N'Zonzi Antoine Griezmann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról a Life.hu beszámolt, Franciaország nyerte a meg a 2018-as labdarúgó-világbajnokságot. Korábbi cikkünkben összegyűjtöttük az ünneplés legjobb pillanatait, most viszont a Luzsnyiki Stadion gyepén örvendező sztárapukákat szedtük csokorba.

Hugo Lloris

Arról is beszámoltunk, hogy a francia kapus, Hugo Lloris két kislányával ünnepelte a sikert, de nem ő az egyetlen, aki megmutatta gyermekét a döntő után:

Hugo Lloris és kislányai Forrás: AFP/Gabriel Bouys

Antoine Griezmann

Antoine Griezmann is kislányával cukiskodott. A focistának 2016. április 8-án született meg első gyermeke, aki a Mia nevet kapta. Úgy tudni, kedvesét, Erika Choperenát 2017-ben vette feleségül.

Antoine Griezmann és kislánya, Mia Forrás: Sputnik/Alexey Filippov

Steven N'Zonzi

Steven N'Zonzi kisfiával, Aydennel:

Steven N'Zonzi és kisfia, Ayden Forrás: AFP/Jewel Samad

Olivier Giroud

Giroud felesége, Jennifer is elutazott a Les Bleus-vel Oroszországba, hogy élőben drukkolhasson párjának. A döntőben így a csatár gyermekével örülhetett:

Olivier Giroud kislányával Forrás: AFP/Jewel Samad

Megcsalta feleségét a francia csatár, Olivier Giroud

Olivier Giroud felesége, Jennifer is elutazott a válogatottal Oroszországba, hogy a meccseken élőben drukkolhasson párjának. A róla készült fotókon ugyan nagyon boldognak tűnik, korábban azoban lehettek mély pontjai kettejük kapcsolatának. Olivier ugyanis vélhetően 2014-ben megcsalta őt.
Foci vb: A világbajnok kapus, Hugo Lloris kislányaival ünnepelthttp://www.life.hu/csalad/20180715-hugo-lloris-kapus-kislanyaival-unnepelt-a-foci-veben.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Hugo Lloris felesége, a gyönyörű Marine Lloris is elkísérte férjét Oroszországba, és természetesen élőben szurkolt a francia válogatott meccsein. Így tett a döntő napján is, ahová kislányaival érkezett. Család--Foci vb: Megcsalta feleségét a francia csatár, Olivier Giroudhttp://www.life.hu/csalad/20180714-olivier-giroud-korabban-megcsalta-a-feleseget-jennifert.htmlOlivier Giroud felesége, Jennifer is elutazott a Les Bleus-vel Oroszországba, hogy élőben drukkolhasson párjának. A róla készült fotókon ugyan nagyon boldognak tűnik, korábban azoban lehettek mély pontjai kettejük kapcsolatának. Olivier ugyanis vélhetően 2014-ben megcsalta őt. Család--Foci vb: Tündéri belga sztárcsemeték a gyepenhttp://www.life.hu/csalad/20180714-a-belga-jatekosok-es-sztarcsemeteik-a-bronzmeccs-utan.htmlBelgium 2-0-ra legyőzte Angliát, és megszerezte történelme első világbajnoki érmét. A belga játékosok ezután gyermekeikkel ünnepelték a sikert a Szentpétervári Stadionban. Család--Foci vb: Így ünnepelték a győzelmet a horvát sztárcsemetékhttp://www.life.hu/csalad/20180712-vida-perisic-es-strinic-gyermekei-az-angolhorvat-meccs-utan.htmlHorvátország 2-1-re győzte le Angliát, Mandzukic 110. percben lőtt gólja ugyanis eldöntötte a találkozót. A meccs utáni örömmámorról már összegyűjtöttük a legjobb fotókat, de a legcukibb pillanatok számunkra egyértelműen azok voltak, amikor Perisic, Vida és Strinic gyermekei bent futkároztak a Luzsnyiki Stadion gyepén. Család--Foci vb: Gyermekével cukiskodott De Bruyne és Courtoishttp://www.life.hu/csalad/20180711-de-bruyne-es-courtois-gyermekeis-ott-volt-a-foci-veben.htmlImádjuk a foci vébé meccsei után a papájukkal ünneplő sztárcsemetéket. Szerencsénkre a francia-belga összecsapást követően is láthattunk gyerekeikkel cukiskodó játékosokat. Ezúttal a belga Kevin De Bruyne és csapattársa, Thibaut Courtois mutatta meg kisgyermekét. Család--Foci vb: Íme az első képek Granqvist kislányárólhttp://www.life.hu/csalad/20180708-andreas-granqvist-masodik-kislanya-a-foci-vb-alatt-szuletett.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a minap világra jött Andreas Granqvist svéd csapatkapitány második kislánya, a sztár azonban nem utazott haza a vébéről a szülésre. A baba és a mama jól vannak, Svédország kiesésével pedig hamarosan együtt lehet az egész család. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.