Szinetár Dóra gyermekéről nyilatkozott: nem foglalkozik Benjamin betegségével

Makranczi Zalán Szinetár Dóra Down-szindróma gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra gyermeke születése óta nem nyilatkozott Benjaminról, de most kivételt tett. Elárulta, nem törődik a kicsi betegségével, még az erről szóló papírt is elégették. 

Szintár Dóra és Makranczi Zalán gyermekük születése után nyilatkoztak a kis Benjaminról, akkor árulták el, hogy a kicsi Down-szindrómás. „A napokban egy genetikai vizsgálat eredményeképpen - amit a kórházi gyermekorvosunk javaslatára készíttettünk - megtudtuk, hogy Benjamin babánk fizikailag teljesen egészséges, és bár úgy tűnik csak egy enyhe fokozatban, de Down-szindrómás" – írták akkor. Azóta nem is nagyon nyilatkoztak a gyermekükről, de a színésznő most kivételt tett.

Szinetár Dóra nem foglalkozik gyermeke betegségével Fotó: Pejkó Gergő/Facebook/Szinetár Dóra Official Fanclub

"Olyan mint bármelyik baba, talán csak az a különbség, hogy "csíkszeme" van, mint Zorkának volt ennyi idősen. Persze kicsit hülyén érzem magam, amikor azt kell bizonygatnom, hogy csodálatos a gyerekem" - nyilatkozta a Nők Lapjának Dóra, aki leszögezte, kapcsolatukra nem volt hatással Benjamin betegsége.

bocsánat, de tíz perc séta alatt a Körúton több kezemen tudnám csak megszámolni azokat az embereket, akiket nem látok mentálisan egészségesnek, pedig elvileg azok.

Blikk

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.