Reggeli (tévéműsor) terhesség pocak Kiss Ramóna várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető Instagram-oldalán jelentette be terhességét, majd élőben is megmutatta gömbölyödő pocakját a Reggeliben.

Kiss Ramóna a Kiss Ramóna a közösségi oldalán jelentette be, hogy kisbabát vár. Vőlegényével, Lékai Mátéval egy közös fotót posztoltak, amin igencsak kerekedik már a műsorvezető pocakja. A fotó után Rami élőben is megmutatta a nézőknek gömbölyödő hasát, persze csak a tévén keresztül.

Kiss Ramóna most nagyon boldog, ahogy a párja is "Fotó: Polyák Attila - Origo "

A Reggeli műsorában láthatták a nézők a kismamát. „Megtörtént a csoda, kisbabát várunk, aminek nagyon örülünk. Egészségesek vagyunk és boldogok, úgyhogy minden rendben. (...) Nagyon vártuk őt" – árulta el Rami.

Celebjegyességek, melyek még az igen előtt véget értek: Jennifer Lopez és Ben Affleck sem házasodtak összehttp://www.life.hu/sztarok/20180806-celebjegyessegek-melyek-meg-az-igen-elott-veget-ertek-jennifer-lopez-es-ben-affleck.htmlMivel a hírességek kirakatban vannak, életük egyelten eseménye sem maradhat titokban. A boldog pillanatokat persze mindenki szívesen megosztja, ám a szomorú momentumokat inkább titkolnák, például a jegyesség felbontását is. Ezek azonban mindig kiderülnek, és bizony volt bőven olyan jegyesség a sztárvilágban, amiből nem lett esküvő. Cameron Diaz és Jared Leto sem jutott el az oltárig. TV + Sztárok--Hayden Panettiere és Vlagyimir Klicsko kilenc év után szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20180807-hayden-panettiere-es-vlagyimir-klicsko-kilenc-ev-utan-szakitottak.htmlHayden Panettiere és Vlagyimir Klicsko kapcsolata kilenc év után véget ért. A pár közös gyermekét ezután is együtt neveli majd. TV + Sztárok--A gyermekek védelme kemény, ugyanakkor csodás feladat - SOS Gyermekfalvakhttp://www.life.hu/csalad/20180803-a-gyermekek-vedelme-kemeny-es-csodas-feladat-sos-gyermekfalvak.htmlMagyarországon 23.000 gyermek él a vér szerinti szülei nélkül, további 140.000 gyermeket fenyeget a veszély, hogy kiemelhetik a családból veszélyeztetettség miatt. Az SOS Gyermekfalvak célja, hogy biztonságos, szerető otthont adjon azoknak a gyerekeknek, akiket kiemeltek családjukból, illetve megóvják a veszélyeztetett családokat a széthullástól. A szervezet működéséről Szilvás Lénával, az SOS Gyermekfalvak gyermekvédelmi programigazgatójával beszélgettem. CsaládOrigoCsaládja is sokszor támadta Tóth Andit, mióta Budapestre költözötthttp://www.life.hu/csalad/20180807-csaladja-is-sokszor-tamadta-toth-andit-miota-budapestre-koltozott.htmlSokan támadják Tóth Andi énekesnőt szókimondó és sokszor provokatív stílusáért, most pedig az is kiderült, hogy családja, barátai sem nézik jó szemmel minden egyes lépését. Család--Bódi Sylvi elvesztette nagypapáját, nagymamáját és a macskáját is: nagyon nehéz éve volthttp://www.life.hu/csalad/20180807-bodi-sylvi-elvesztette-nagypapajat-nagymamajat-es-a-macskajat-is.htmlBódi Sylvi Instagram-oldalán avatta be a követőit az elmúlt évben őt ért veszteségekről. Több szerettétől is el kellett búcsúznia: meghalt a nagypapája, a nagymamája és a macskája is. Család--Klapka György eltitkolt unokája, Dani mégis örökölhet majd az Aranyember utánhttp://www.life.hu/csalad/20180807-klapka-gyorgy-eltitkolt-unokaja-dani-megis-orokolhet-majd-az-aranyember-utan.htmlKlapka György eltitkolt unokája mégis örökölhet majd: hiába írta alá a lemondó nyilatkozatot, féltestvérei széttépték. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.