Kulcsár Edina és Csuti titokban összeházasodtak

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
házasság babavárás Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szűk körben, a nyilvánosság teljes kizárásával házasodott össze Kulcsár Edina és most már férje, Szabó András. A pár a BEST magazinnak mesélt a részletekről.

„Egy pénteki napon találtuk ki, hogy kimondjuk a boldogító igent, és néhány nappal később már túl is voltunk rajta" - mesélte Edina a lapnak, és hozzátette: bár elvileg ki kell várni a kötelező harmincnapos türelmi időt, mielőtt hivatalosan összeadják a párokat, de mivel ő babát vár, csak be kellett mutatnia a várandóssági kiskönyvét és már nem volt előttük akadály. Hasa miatt egy szolidabb ruhát választott az eseményre, de úgy tervezi, miután újra olyan lesz az alakja, mint szülés előtt, lesz egy nagy templomi esküvő és azt követő lagzi is, ahova minden barátjukat meghívják. Addigra elvileg Medox már járni is tud majd, így azt remélik, ő viszi majd az oltárhoz a gyűrűket.

"Csutival azt találtuk ki, hogy kétszer kelünk egybe. Az első megvolt, az önkormányzati esküvőnek hála a kisbabánk házasságba születik. Később pedig, miután visszanyerem a szülés előtti formám, tartunk egy második, nagy, templomi esküvőt lagzival, ahova minden barátunkat meghívjuk" - nyilatkozta.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Megszületett Oláh Gergő negyedik gyerekehttp://www.life.hu/csalad/20180816-megszuletett-olah-gergo-negyedik-gyereke-kislany-anna.htmlHatalmas a boldogság Oláh Gergőéknél. Az énekes immár négyszeres édesapa. CsaládFotó: Mudra László - OrigoVujity Tvrtko elmondta véleményét Weisz Fanni családi drámájárólhttp://www.life.hu/csalad/20180816-vujity-tvrtko-elmondta-velemenyet-weisz-fanni-csaladi-dramajaro.htmlVujity Tvrtko a közösségi oldalán fejtette ki véleményét a frissen házasodott Weisz Fanniék családi drámája kapcsán. A műsorvezető régi jó barátja a szépségnek, és édesanyjával, Ágnessel is jó viszonyt ápol. CsaládOrigoNem éppen hízelgő hangnemben beszélt édesanyjáról Weisz Fannihttp://www.life.hu/csalad/20180805-nem-eppen-hizelgo-hangnemben-beszelt-edesanyjarol-weisz-fanni-modell.htmlDúl a harc Weisz Fanni és édesanyja között. Az asszony félti a lányát, nem kedveli annak vőlegényét, a modell pedig teljes mellszélességgel kiáll párja mellett. A rajongók többnyire megértik Fannit, de többen azt javasolják neki: béküljenek ki. Család--Angelina Jolie válóperes ügyvédje, Laura Wasser besokallthttp://www.life.hu/csalad/20180805--angelina-jolie-valoperes-ugyvedje-laura-wasser-besokallt-a-szinesznotol.htmlNincs esély arra, hogy békében váljon külön Angelina Jolie és Brad Pitt. A színésznő mindent bevet annak érdekében, hogy Pittet kiszorítsa a gyermekek életéből. Ügyvédje, Laura Wasser is úgy látja, jobb, ha nem képviseli tovább Angelinát: ugyanis nem akar részt venni a gyűlöletkampányban. Család--Elmegyógyintézetből szökött nevelőapja rendszeresen verte Paudits Béláthttp://www.life.hu/csalad/20180701-elmegyogyintezetbol-szokott-neveloapja-rendszeresen-paudits-belat-kamaszkoraban.htmlNem csak az időskora, a gyerekkora sem volt könnyű Paudits Bélának. Az elmegyógyintézetből szökött mostohaapja rendszeresen verte. Család--Megszületett az 54 éves Brigitte Nielsen gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20180624-megszuletett-az-54-eves-brigitte-nielsen-gyermeke-frida.htmlNemrégiben beszámoltunk róla, hogy az ötödik gyermekével várandós 54 éves Brigitte Nielsen. A színésznő férjével már évek óta gyermekvállaláson gondolkodott.Amerikai lapértesüléesk szerint a pici meg is érkezett és kislány lett. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.