Megszületett Konkoly Ágiék második kislánya

anyaság Konkoly Ági Születés kislány család gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Konkoly Ági szépségkirálynő, modell világra hozta második gyermekét. Tündéri kislánynak adott életet. 

Azt már tudni lehetett, hogy Konkoly Ági másodszorra is édesanya lesz, sőt nemrégiben azt is elárulta, hogy ismét kislánynak ad életet.

A szépségkirálynő és modell már meg is mutatta a csöppséget közösségi oldala követőinek. "Október 2-án megérkezett hozzánk második kislányunk, Zora. Boldogságunk leírhatatlan" - írta posztjában Konkoly Ági. A fotón pedig az újszülött csöppséget ringatják.

Tévhitek, melyek megkeserítik a várandósság időszakáthttp://www.life.hu/csalad/20181003-tevhitek-melyek-megkeseritik-a-varandossag-terhesseg-idoszakat.htmlA várandóság egy csodás időszak, de a társadalomban beidegződött tévhitek igencsak beárnyékolhatják. Korábban már összegyűjtöttünk pár ilyet, ezt a sort pedig most folytatjuk. CsaládOrigoSzabó Győző és Rezes Judit babát várnakhttp://www.life.hu/csalad/20181004-szabo-gyozo-es-rezes-judit-babat-varnak.htmlIsmét édesapa lesz Szabó Győző színész, hiszen kisbabát várnak Rezes Judit színésznővel. Február végén, március elején érkezhet az újabb csöppség. CsaládOrigoEgy volt nyomozó szerint Madeleine McCann életben vanhttp://www.life.hu/csalad/20181003-egy-volt-nyomozo-szerint-madeleine-mccann-eletben-van.htmlMadeleine McCann szülei még mindig reménykednek abban, hogy gyermekük életben van, és így gondolja ezt egy volt nyomozó is. Család--Dinoszauruszjelmezben fotózta autista fiát fényképész édesanyjahttp://www.life.hu/csalad/20181002-dinoszaurusz-jelmezben-fotozta-autista-fiat-fotos-edesanyja.htmlA szülők imádják fotózni gyermekeiket, ez a vágy pedig még erősebb egy olyan anyukában, aki fotográfus. Samantha Bishopnak azonban hiába van egy tündéri csemetéje, róla az évek alatt készült képek inkább csak egy zavarban lévő, feszengő gyermeket tükröztek vissza - fia ugyanis autista. A mostani fotósorozathoz azonban egy különleges taktikát választott. A következő megható és egyben vidám történet egyaránt szól egy fotós kreativitásáról és egy anya szeretetéről, figyelmességéről. CsaládOrigoA hatéves kínai Jia Jia egyedül gondoskodik rokkant apjárólhttp://www.life.hu/csalad/20181003-a-hateves-kinai-jia-jia-egyedul-gondoskodik-rokkant-apjarol.htmlA hatéves kínai kislány, Jia Jia egyedül gondoskodik 40 éves apjáról, aki egy autóbaleset miatt bénult le. Édesanyja elhagyta őket a baleset után. CsaládOrigoTöbb ezer nővel feküdt le a 61 éves agglegény: tudni szeretné, hogy született-e gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20181003-tobb-ezer-novel-fekudt-le-a-61-eves-agglegeny-tudni-szeretne-hogy-szuletett-e-gyermeke.htmlA meg nem nevezett 61 éves agglegény élete során több ezer nővel bújt ágyba, most pedig szeretne kideríteni egyetlen dolgot, amiért nagyon sok pénzt hajlandó kifizetni. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.