Voksán Virág kisfia ferde fekvésű volt, császározni kellett

anyaság Születés császármetszés Voksán Virág szülés család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolc nappal ezelőtt hozta világra első gyermekét Voksán Virág dj. A kisfiú születésnél komplikációk merültek fel, császármetszést kellett végrehajtania az orvosoknak. Azt is elmesélte nem minden olyan varázslatos most, ahogy azt az anyaságról a legtöbben képzelik, mégis nagyon boldog. 

Voksán Virág néhány nappal ezelőtt adott életet kisfiának, Bencének. Már fotón is megmutatta a csodás hajkoronával megáldott csöppséget.

A dj a Lokálnak mesélt róla, hogy a szülés során akadtak komplikációk, de szerencsére egészséges lett a pici. "Nagyon megijedtünk, amikor kiderült, hogy ferde fekvésű a baba. Egyértelmű volt, hogy a tervekkel ellentétben nem szülhetem meg természetes módon a kicsit, mert veszélyeztette volna az egészségét" - mondta a lapnak az újdonsült édesanya, akivel férje végig bent volt a szülőszobán.

Voksán Virág császármetszéssel szült Forrás: Instagram/Virag Voksan

Arról is mesélt, hogyan élte meg az anyaság első hetét. "Egyszerre felemelő és nagyon furcsa. Vannak bennem kétes érzések. Abban a pillanatban, hogy megszületik a gyereked, a hatalmas boldogság mellett azonnal elkezded félteni, rengeteg a kétely benned, és azon agyalsz, hogy vajon mindent jól csinálsz-e és jó anyukája leszel-e. Teljesen más állapot, és én nem akarok erről hazudni senkinek, mert valójában nem minden olyan varázslatos, ahogy azt sokszor próbálják elhitetni" - mondta a dj. A kis Bence az első otthon töltött éjszakán 5 órán át sírt, azonban ma már egy nyugodt baba. Voksán Virág azt is elmondta, hogy a szoptatást nemcsak a babának, de az anyának is meg kell tanulnia.

"Nekem pár napja van tejem. Egyelőre nincs elég, de mindent megteszek, hogy egyre több legyen, mert nem szeretném tápszerrel etetni a picit" - fogalmazott a dj. Hozzátette: kisfiával és a párjával kerek lett minden az életében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.