Owen Wilson harmadszorra is apa lett, először nem akarta elismerni a kicsit

Forrás: Northfoto -
Owen Wilson Varunie Vongsvirates család apaság gyermek apasági teszt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varunie Vongsvirates életet adott Owen Wilson színész harmadik gyermekének. A sztár először nem örült a terhesség hírének, apasági tesztet is követelt. 

Két fia volt eddig Owen Wilsonnak, ám áprilisban Varunie Vongsvirates azzal kereste meg, hogy várandós tőle. A színész először nem örül, szkeptikusan fogadta a hírt, apasági tesztet követelt. Ám miután megérkeztek az eredmények, már biztos volt: ő a napokban megszületett kislány édesapja. A Dailymail cikke szerint a színész egyelőre semmit nem közölt a médiával a csöppségről. A 49 éves színésznek egyébként legidősebb gyermeke, Robert 7 éves, második fia Finn pedig 4. Mindkét gyermeknek más az édesanyja.

A portál cikke szerint Owen Wilsont a Los Angeles-i reptéren látták.

Owen Wilson és fia, Robert Forrás: Northfoto

Voksán Virág kisfia ferde fekvésű volt, császározni kelletthttp://www.life.hu/csalad/20181010-voksan-virag-kisfia-ferde-fekvesu-volt-csaszarozni-kellett.htmlNyolc nappal ezelőtt hozta világra első gyermekét Voksán Virág dj. A kisfiú születésnél komplikációk merültek fel, császármetszést kellett végrehajtania az orvosoknak. Azt is elmesélte nem minden olyan varázslatos most, ahogy azt az anyaságról a legtöbben képzelik, mégis nagyon boldog. Család--Zoltán Erika 50 év után találkozott először féltestvérével, Tündévelhttp://www.life.hu/csalad/20181009-zoltan-erika-50-ev-utan-talalkozott-eloszor-feltestverevel-tundevel.htmlMost először látta féltestvérét, Tündét Zoltán Erika énekesnő. Másfél éves volt, amikor félrelépő édesapjának gyermeke született, ám a család azon része hamarosan Amerikába költözött. 50 év után találkoztak egymással. Család--Tom Cruise évek óta nem látta lányát, Surithttp://www.life.hu/csalad/20181005-tom-cruise-evek-ota-nem-latta-lanyat-surit.htmlA Szcientológia Egyház tagja Tom Curise, ezért nem érintkezhet olyanokkal, akik nem tartoznak az egyházhoz. Így évekóta nem látta lányát, Surit. Család--Szabó Győző és Rezes Judit elárulták, hogy hívják majd születendő kisfiukathttp://www.life.hu/csalad/20181005-szabo-gyozo-es-rezes-judit-elarultak-hogy-hivjak-majd-szuletendo-kisfiukat.htmlRezes Judit december végéig áll majd színpadon, hiszen mint kiderült: második gyermeküket várják Szabó Győzővel. Most már azt is elárulták, milyen nevet választottak a kisfiúnak. CsaládOrigoMegszületett Konkoly Ágiék második kislányahttp://www.life.hu/csalad/20181004-megszuletett-konkoly-agiek-masodik-kislanya.htmlKonkoly Ági szépségkirálynő, modell világra hozta második gyermekét. Tündéri kislánynak adott életet. CsaládSzabó Győző és Rezes Judit babát várnakhttp://www.life.hu/csalad/20181004-szabo-gyozo-es-rezes-judit-babat-varnak.htmlIsmét édesapa lesz Szabó Győző színész, hiszen kisbabát várnak Rezes Judit színésznővel. Február végén, március elején érkezhet az újabb csöppség. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.