Ezzel a cuki kifejezéssel említette meg születendő gyermekét Harry herceg

baba terhesség Meghan Markle Új-Zéland Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
„Pici pocakunk" - így utalt születendő gyermekére Új-Zélandon tartott beszédében Harry herceg.

Ausztráliából Új-Zélandra utazott Harry herceg és várandós felesége, Meghan Markle. A párt hűvös, esős idő fogadta, fel is öltöztek rendesen: mindketten vastag dzsekit és nadrágot viseltek.

Beszédében a herceg kijelentette, mennyire boldog, hogy ezen a különleges helyen lehet. Nemcsak önmaga, hanem a felesége és születendő gyermeke nevében is beszélt. Utóbbira egy kedves kifejezést is használt:

A feleségem, jómagam és a pici pocakunk nevében mondhatom, áldás számunkra, hogy itt lehetünk" - idézi Harry szavait a Daily Mail.

Harry herceg és Meghan Markle Új-Zélandon Forrás: WireImage/Rex/Shutterstock/Rex/Shutterstock
Sztárban sztár: Liptai Claudia könnyek között beszélt édesanyja elvesztésérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181029-sztarban-sztar-liptai-claudia-konnyek-kozott-beszelt-edesanyja-elveszteserol.htmlLiptai Claudia alig tudott megszólalni Tolvai Reni produkciója után a Sztárban sztár harmadik adásában. TV + Sztárok--Tóth Gabi piros latexben villantott hatalmas dekoltázst a Szenzációs négyes színpadánhttp://www.life.hu/sztarok/20181029-toth-gabi-piros-latexben-villantott-hatalmas-dekoltazst-a-szenzacios-negyes-szinpadan.htmlA Szenzációs négyes című show-műsor utolsó adására Tóth Gabi egy igazán dögös produkcióval készült. Piros latexban és tangában mutatta meg, milyen szexi táncmozdulatokra képes. TV + Sztárok--Diana szeretője, James Hewitt elárulta, hogy ő-e Harry herceg édesapjahttp://www.life.hu/sztarok/20181029-diana-szeretoje-james-hewitt-elarulta-hogy-o-harry-edesapja-vagy-sem.htmlAz összeesküvés-elméletek hívei meg vannak róla győződve, hogy nem Károly herceg, hanem Diana szeretője, James Hewitt Harry herceg igazi édesapja. A férfi most reagált a pletykákra. TV + Sztárok--Szőcs Renáta lett a Sztárban sztár újabb kiesőjehttp://www.life.hu/sztarok/20181029-szocs-renata-lett-a-sztarban-sztar-ujabb-kiesoje.htmlMár hatodik évadát éli a Sztárban sztár című show-műsor. A végső hajrában Szőcs Renáta Pintér Tiborral állt a színpadon, ám végül neki kellett hazamennie a nézők szavazatai alapján. TV + SztárokOrigoErre senki sem számított: ő nyerte meg a Szenzációs négyesthttp://www.life.hu/sztarok/20181029-erre-senki-sem-szamitott-o-nyerte-meg-a-szenzacios-negyest.htmlA legtöbben Tóth Gabit várták a dobogó legfelső fokára a Szenzációs négyesben, ám neki csak a harmadik hely jutott. TV + SztárokOrigoX-Faktor: produkciók, amelyektől Gáspár Lacinál is betelt a pohárhttp://www.life.hu/sztarok/20181028-xfaktor-produkciok-amelyektol-gaspar-lacinal-is-betelt-a-pohar.htmlAz X-Faktor szombat esti válogatójában eljött az a pont, amikor már Gáspár Lacinál is betelt a pohár. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.