Meghan hercegné látni engedte várandós pocakját

anyaság Sussex hercegnéje Meghan Markle várandós Sussex hercege terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hivatalos látogatásokat tett Ausztráliában és Új-Zélandon Sussex hercege és hercegnéje. Nemrégiben derült ki, hogy Meghan hercegné várandós, egy testhez simuló ruhában pedig most látni engedte várandós pocakját. 

Ausztráliában, majd Új-Zélandon tett hivatalos látogatást Harry herceg és Meghan hercegné. Azt már néhány hete tudni lehet, hogy a hercegné várandós. Először Eugénia hercegné esküvőjén röppent fel a hír, majd a palota hamarosan megerősítette az információt.

Már azt is tudni lehet, hogy Harry herceg pici pocaknak hívja leendő gyermekét. Új-Zélandon tett látogatásukkor Meghan hercegné egy kissé testhez simuló, fekete ruhát viselt, így látni lehetett finoman gömbölyödő pocakját.

Harry hercegről és feleségéről sugárzik a boldogság Forrás: NORTHFOTO/©2018 Andrew Parsons / i-Images/Andrew Parsons / I-Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.