Angelina Jolie még egy árvát szeretne örökbe fogadni

Forrás: Getty Images -
Brad Pitt örökbe fogadás anyaság válás család gyermek Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régóta húzódik Brad Pitt és Angelina Jolie válása. Még együtt voltak, amikor úgy döntöttek, hogy örökbe fogadnak még egy gyermeket. A válás ellenére Jolie nem mondott le a tervéről. 

Angelina Jolie és Brad Pitt válása körül nincs minden rendben. Már felröppent a hír, hogy rengeteget vitatkoznak, de arról is szó esett, hogy Jolie állítólag kevesli a gyerektartást.

Az Express cikke szerint a válás előtt Jolie és Pitt azt fontolgatta, hogy örökbe fogadnak egy szíriai árvát. Egy, a színésznőhöz közel álló forrás most a lapnak azt mondta, hogy Jolie még nem tett le erről a tervről. Egyedülálló anyaként szeretné örökbe fogadni a kicsit. Angelina reméli, hogy az ENSZ jószolgálati nagyköveteként képes lesz meggyorsítani az eljárást.

Jolie-nak már egyébként három adoptált és három saját, Pitt-tel közös gyereke van.

Angelina Jolie még egy árvát szeretne örökbe fogadni Forrás: Getty Images

Dorothy állította, hogy ő egy egyiptomi papnő reinkarnációja, aki a fáraó szeretője volthttp://www.life.hu/csalad/20181105-dorothy-allitotta-o-egy-egyiptomi-papno-reinkarnacioja-aki-a-farao-szeretoje-volt.htmlEgy 3 éves kislány, Dorothy Eady a halál torkából visszatérve egyszer csak bejelentette a szüleinek, hogy ő bizony nem más, mint egy egyiptomi papnő reinkarnációja. Nem is akárkié, hiszen előző életében I. Széthi (I. Seti) fáraó szeretője volt, még várandós is lett tőle, majd öngyilkosságba menekült. Korábban is írtunk már olyan gyerekekről, akik beszámoltak előző életükről, de ez most teljesen egyedülálló eset. CsaládOrigoHarry herceg elárulta, miért az utazás alatt jelentették be, hogy gyermeket várnakhttp://www.life.hu/csalad/20181106-harry-herceg-elarulta-miert-az-utazas-alatt-jelentettek-be-hogy-gyermeket-varnak.htmlNem sokkal Eugénia hercegnő esküvője után jelentette be Harry herceg és Meghan hercegné, hogy első gyermeküket várják. Sokan úgy gondolták, ellopják a rivaldafényt, ám a herceg most elárulta, miért ezt az időpontot választották. Család--Teljesen eltérő személyiségek különböző korokból, mégis ugyanaz az egy nő: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20181105-teljesen-eltero-szemelyisegek-kulonbozo-korokbol-megis-ugyanaz-az-egy-no-fotok.htmlTe hogy éreznéd magad, ha különböző korokban élt és még különbözőbb történetekkel bíró nők bőrébe bújhatnál egy-egy fotó erejéig? Zavartan, feszülten, netán megilletődötten? Nos, van egy hölgy, Sarah Hasbi, aki időt és energiát nem sajnálva kreált magának lényegében egymástól teljességgel eltérő személyiségeket. CsaládOrigo47 évesen szülte meg első gyermekét a szépségkirálynő, Kenya Moorehttp://www.life.hu/csalad/20181106-47-evesen-szulte-meg-elso-gyermeket-a-szepsegkiralyno-kenya-moore.htmlMásodik afroamerikaiként nyerte meg a Miss USA szépségversenyt Kenya Moore, aki a napokban adott életet első gyermekének 47 évesen. Család--Angelina Jolie és Brad Pitt bíróság elé állnak: a gyerekek felügyeletében döntenek majd http://www.life.hu/csalad/20181106-angelina-jolie-es-brad-pitt-birosag-ele-allnak-a-gyerekek-felugyeleteben-dontenek-majd.htmlAngelina Jolie és Brad Pitt nemsokára bíróság elé állnak, hogy rendezzék a gyerekek felügyeletének kérdését és a közös ingatlanjaik elosztását. Család--Terhességéről nyilatkozott Liluhttp://www.life.hu/csalad/20181105-terhessegerol-nyilatkozott-lilu.htmlMa jelentette be Lilu, hogy második gyermekét várja. A közösségi oldalán nem árult el bővebbet a terhességéről, most azonban a Fókusznak nyilatkozott a babavárásról. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.