Angelina Jolie szerint Brad Pitt nem fizet elég gyerektartást

Forrás: Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Ik Aldama -
Brad Pitt gyerektartás válás Angelina Jolie bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angelina Jolie azzal vádolja Brad Pittet, hogy nem fizet elég gyerektartást.

Lassan két éve, hogy megdöbbentette a világot Angelina Jolie és Brad Pitt szakításának a híre. A válás viszont azóta sem zárult le, sőt egyre csak bonyolódik. Most a színésznő azzal vádolja egykori férjét, hogy nem fizet elég gyerektartást.

A szétköltözés óta jelentéktelen mennyiségű gyerektartást fizet Pitt" – fogalmazott a színésznő ügyvédje a DailyMailnek.

Pitt állítólag nem teljesítette pénzügyi kötelességét, ezért Jolie és ügyvédje most azzal fordultak a bírósághoz, hogy gyakoroljanak rá nyomást.

A színész sajtósa egyelőre nem reagált ezekre a hírekre.

Angelina Jolie durva dologgal vádolja egykori férjét Forrás: Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Ik Aldama
25 milliós tartozása van Szilágyi Istvánéknak: saját filmmel próbálnak kilábalni a bajbólhttp://www.life.hu/sztarok/20180808-25-millios-tartozasa-van-szilagyi-istvaneknak-sajat-filmmel-probalnak-kilabalni-a-bajbol.htmlSzilágyi István és felesége a fiuk által felvett hitel miatt kerültek csapdába, 25 milliós tartozásuk van. Saját film készítésével próbálnak kikerülni a csávából. TV + Sztárok--Hosszú Katinka meglepő nyilatkozata: "valaki hiányzik"http://www.life.hu/sztarok/20180808-hosszu-katinka-meglepo-nyilatkozata.htmlPlusz motivációt jelent Hosszú Katinkának, hogy lecsúszott a dobogóról 100 méter háton kedden, a Glasgow-ban zajló úszó Európa-bajnokságon. TV + Sztárok--Kulka János először szerepel élő adásba, mióta storke-ot kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20180807-kulka-janos-eloszor-szerepel-elo-adasba-miota-storkeot-kapott.htmlTöbb, mint 2 évvel ezelőtt kapott storke-ot Kulka János színművész, aki kedd este áll először kamerák elé élő adásban. TV + Sztárok--Celebjegyességek, melyek még az igen előtt véget értek: Jennifer Lopez és Ben Affleck sem házasodtak összehttp://www.life.hu/sztarok/20180806-celebjegyessegek-melyek-meg-az-igen-elott-veget-ertek-jennifer-lopez-es-ben-affleck.htmlMivel a hírességek kirakatban vannak, életük egyelten eseménye sem maradhat titokban. A boldog pillanatokat persze mindenki szívesen megosztja, ám a szomorú momentumokat inkább titkolnák, például a jegyesség felbontását is. Ezek azonban mindig kiderülnek, és bizony volt bőven olyan jegyesség a sztárvilágban, amiből nem lett esküvő. Cameron Diaz és Jared Leto sem jutott el az oltárig. TV + Sztárok--Varga Viktor elárulta, van-e barátnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180807-varga-viktor-elarulta-van-e-baratnoje.htmlVarga Viktor eddig nem nyilatkozott magánéletéről, de most megtette. Elárulta, van-e barátnője. TV + SztárokOrigoMeghan Markle csipkés melltartót villantott a születésnapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20180807-meghan-markle-csipkes-melltartot-villantott-a-szuletesnapjan.htmlEsküvőn volt a hétvégén Harry herceg és Meghan hercegné, ám nem ment minden zökkenőmentesen. Az újdonsült hercegné kissé óvatlan volt, a fotósok előtt kivillant fekete csipkés melltartója. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.