9 éves lányát szoptatja az édesanya, van, aki pedofilnak titulálta

Forrás: Dreamstime -
édesanya anyaság szoptatás szülő család gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor Sharon Spink a harmadik gyermekét világra hozta, úgy gondolta, hogy addig szoptatja majd, ameddig csak lehet. Ám arra nem gondolt, hogy ez az idő a kislány 9 éves koráig tart majd. Úgy véli, ennek köszönhetően nagyon közel kerültek egymáshoz a gyermekével. 

Az 50 éves édesanya, Sharon Spink úgy gondolta, harmadik gyermekét addig szoptatja majd, ameddig a kicsinek jólesik. Arra azonban ő sem számított, hogy ez a lánya 9 éves koráig húzódik majd. Ám ezt egyáltalán nem bánja, úgy véli, ettől lett igazán szoros a kapcsolatuk.

Ma már csak havonta egyszer-kétszer szoptatja, amikor a lánya úgy érzi, egy kis gondoskodásra van szüksége. A különböző fórumokon a legtöbben támogatják Sharont ebben, de vannak, akik egyenesen perverznek vagy pedofilnak titulálták.

A The Sun cikke szerint az édesanya már tudja az időpontját annak, amikor felhagynak a különös szokással. "A lányom azt mondta, hogy abbahagyja, amikor 10 éves lesz. Ez jövő áprilisban lesz, de úgy érzem, hogy már hamarabb elhagyja a dolgot. Bár én megengedtem volna neki, hogy csinálja, ameddig csak akarja" - mondta a lapnak Sharon, aki azt is elárulta, hogy 4-5 éves koráig gyakrabban, akár nyilvános helyen is szoptatta a lányát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.