Caramel felesége, Szilágyi Szilvia visszatért az Instagramra, lányukról mutatott fotót

Caramel leukémia Szilágyi Szilvia gyermek közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Caramel és Szilágyi Szilvia kislányát még áprilisban diagnosztizálták akut limfoid leukémiával. Az édesanyát bántani kezdték követői azért, mert fotókat mutatott beteg gyermekéről, így egy időre eltűnt az Instagramról.

Caramel családja nehéz hónapokon van túl. Szofinál áprilisban diagnosztizáltak akut limfoid leukémiát. Eleinte még az édesanya néhány kórházi fényképet megosztott közösségi oldalán, ám követői bántani kezdték, úgy gondolták, nem kellene ennyire bepillantást engedniük családi életükbe.

Ezután Szilágyi Szilvia hónapokra felfüggesztette Instagram-oldalát, mint írta: „A lelkem nem bír el több mocskot és gonoszságot.”

Most azonban újra visszatért a közösségi oldalra két közös családi fotóval. A képekhez szívhez szóló sorokat írt, majd az #ujraittvagyok hashteget is odatette. „Az összes szeretetért, amit találtam benned.
Örökké hálás leszek. Te vagy az egyetlen, aki felemelt. Soha ne hagyj elesni. Te vagy az egyetlen, aki mindenen keresztül képes látni engem. Te vagy az erőm, mikor gyenge vagyok. Te vagy a mosolyom, mikor nem tudok beszélni” – írta Caramel felesége.

Ha szeretnéd megnézni Szilágyi Szilvia posztját, kattints ide!

Caramel felesége újra az Instagramon Fotó: Polyak Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.