Horváth Éva még szoptatja másfél éves kisfiát

Forrás: Instagram/Horváth Éva -
szoptatás Horváth Éva anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Éva egyre többet dolgozik, habár igyekszik Kristófot mindenhová magával vinni, kétségtelenül kevesebbet vannak együtt. A műsorvezető azt hitte, ez segít majd gyermekének leszokni a szopizásról, de nem így lett. 

Horváth Éva kisfia már nem is olyan kicsi, hiszen elmúlt másfél éves. Édesanyja habár igyekszik mindenhová magával vinni, a Csak show és más semmi próbái miatt azonban többet vannak egymástól távol. Azt hitte, ez segít majd a leválasztásban, de Kristóf még mindig szopizik.

Horváth Éva még szoptatja kisfiát Forrás: Instagram/Horváth Éva

a gyerek kevesebbet lát belőlem, és gondoltam, ez majd megteszi a kellő löketet ahhoz, hogy elengedjük ezt a cicikét, de nem.

BorsnakNem sírnék, ha azt mondaná, nincs már erre szüksége”Ha hazamegyek, Kristóf azonnal mutatja: te és én a szobába be!”

Nyílt levél az anyámnak, aki nem tisztelte, hogy kislány voltam (18+)http://www.life.hu/csalad/20181125-nyilt-level-az-anyamnak-gyerekkori-szexualis-abuzus-18.htmlA gyermekkori szexuális abúzusról korábban már írtunk, most pedig egy olyan olvasói levelet kaptunk, amelyet mély fájdalommal olvastunk el. A családon belüli erőszak egy olyan formáját tárja elénk, amellyel jóval kevesebbszer szembesülünk. A nevét természetesen elhallgatni kívánó olvasónk saját bevallása szerint ezt a nyílt levelet egyfajta „nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek” felhanggal írta. Hosszú évek óta magában tartott sérelmek, kétségek és fel nem tett kérdések fogalmazódnak meg benne. CsaládOrigoA gyermekkori elhízás nem csak esztétikai probléma http://www.life.hu/csalad/20181122-gyermekkori-elhizas-nemcsak-esztetikai-problema.htmlMenzareform ide, mindennapos testnevelés oda, az elhízott gyerekek száma egyre riasztóbb méreteket ölt. Hogyan előzhetjük meg a gyerekkori elhízást? Miért baj, ha dundi a gyerek? Mit kezdjünk a válogatós csemeténkkel? A gyermekkori elhízás témájáról dr. Döncző Margit gyermekgyógyász-obezitológust kérdeztem. CsaládOrigoJanicsák Vecáék családja egy új kutyussal bővült: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20181126-janicsak-vecaek-csaladja-egy-uj-kutyussal-bovult.htmlÚj taggal bővült Janicsák Vecáék családja: imádnivaló teremtés érkezett hozzájuk. Család--Balázs Andi nővérét gyermekként gázolta halálra egy autóhttp://www.life.hu/csalad/20181126-balazs-andi-noveret-gyermekkent-gazolta-halalra-egy-auto.htmlÖt évvel ezelőtt veszítette el édesanyját Balázs Andrea színésznő, gyermekként pedig a nővérét gázolta halálra egy autó. A színésznő a Csak show és más semmi adásában is elérzékenyült. Mint mondta: egész életét végigkíséri a tragédia. Család--42 évesen babát vállalhat Szögeczki Ágihttp://www.life.hu/csalad/20181126-42-evesen-babat-vallalhat-szogeczki-agi.htmlSzögeczki Ági elárulta, 42 évesen is bátran vállalna gyereket párjával. CsaládOrigoFérfiak, akik egyik pillanatról a másikra apákká válnakhttp://www.life.hu/csalad/20181120-ferfiak-akik-egyik-pillanatrol-a-masikra-apakka-valnak-fotok.htmlA szülőszobákon ma már teljesen természetes, hogy az édesapák is bent lehetnek, és részeseivé válhatnak gyermekük születésének. Ez az élmény magával ragadó és teljességgel megismételhetetlen. Sőt, bizonyos helyzetekben felbecsülhetetlen, ha az újdonsült apa elérhető közelségben van, ilyen az, amikor az édesanya nem tudja karjaiban nyugtatni újszülött gyermekét. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.