16 év után válik Ábel Anita: egy hónapja költözött el tőle férje, Krisztián

Fotó: Polyák Attila - Origo -
válás Ábel Anita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, a Best magazinnak adott interjút Ábel Anita, amelyben elmondta: 16 év után válik a férjétől. Krisztián egy hónapja költözött el otthonról, és mostanra már a lányuk, Luca is megszokta az új helyzetet.

"Sajnos, az emberek nehezen váltanak, inkább megmaradnak ott, ahol már nem érzik jól magukat, mert az szerintük még mindig jobb, mint a bizonytalan holnap. Én viszont azt vallom: egy életünk van, és bizony kell bátor döntéseket hoznunk. Ez a mostani is egy ilyen. Hiszem, hogy jobb lesz neki és nekem is. És még valamit szeretnék mondani: a válásunkról most beszélek először és utoljára! Közszereplőként nyilvánosság előtt élem az életem, és a mostani nyilatkozatommal csak meg akartam előzni és akadályozni minden esetleges pletykát" - nyilatkozta Anita, és hozzátette, a döntés végül közös volt.

"Szembe kellett nézni a problémákkal, és mivel nem tudtuk azokat megoldani, váltani kellett, továbblépni. Én mondtam ki konkrétan, hogy vége" - szögezte le a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.