Kim Kardashiannak és Kanye Westnek ismét gyermeke lesz!

Forrás: Instagram/Kim Kardashian -
negyedik Kanye West kim kardashian béranya gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian és Kanye West a hírek szerint ismét babát várnak: negyedik csemetéjüket is béranya hordja ki. 

Kim Kardashian és Kanye West mindig is hatalmas családról álmodtak. A rapper hét, a valóságshow-sztár pedig 4 gyermeket szeretett volna, és ha a hírek igazak, egyre közelebb kerül ahhoz, hogy az álma megvalósuljon. A hírek szerint ugyanis érkezik a negyedik gyermekük, őt is béranya fogja kihordani, ahogy – egyelőre – a legfiatalabb Kardashian-West csemetét, Chicagót.

Kim Kardashian, Kanye West és gyerekeik: North, Saint és Chicago Forrás: Instagram/Kim Kardashian

Kim első két gyermekét maga hordta ki, de nem voltak probléma nélküli terhességek, orvosa pedig kifejezetten óva intette egy újabb várandósságtól, ezért választotta a pár a béranyák szolgáltatását. Kim szerint ez az egyik legjobb dolog a világon. A hírek szerint ezúttal egy kisfiút köszönthetnek majd a családjukban, aki májusban érkezik. A sztárok részéről senki sem erősítette meg az információkat - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.