Dúró Dóra szülés család várandós terhes gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas örömhírrel jelentkezett közösségi oldalán Dúró Dóra politikus. Hamarosan megszületik negyedik gyermeke. 

„A háromra most jön a ráadás: negyedik gyermekünket várjuk” – kezdte Facebook-bejegyzését Dúró Dóra politikus.

„Újabb örömhírrel szolgálhatok a családunk háza tájáról: várhatóan szeptemberben születik meg negyedik gyermekünk, akit régóta vártunk. Be kell valljam, hogy a négygyermekes lét még úgy is kihívás számomra, hogy Előd teljesen egyenrangú szülőként veszi ki a részét mindenből a kezdetektől fogva (pl. kiszámoltuk: már kb. ötezerszer pelenkázott), és mind a négy nagyszülő sokat segít” – folytatta a háromgyermekes édesanya.

Azt is elárulta, hogy a testvérek már nagyon várják az újabb kicsit, gyakran simogatják a pocakját.

Intenzív, naturális fotók készültek a szülésről: ilyen valójában (18+)http://www.life.hu/csalad/20190221-intenziv-naturalis-fotok-keszultek-a-szulesrol-ilyen-valojaban.htmlAzt már mindenki tudja, hogy a szülés nem olyan, mint amilyennek a filmekben bemutatják, és egyre többször láthatjuk, a gyermekek világrajövetelének valódi oldalát.Család--Gyermeket vár Ráskó Eszter humoristahttp://www.life.hu/csalad/20190221-gyermeket-var-rasko-eszter-humorista.htmlYouTube-csatornáján jelentette be Ráskó Eszter, hogy gyermeket vár. CsaládOrigoAda menyasszony letthttp://www.life.hu/csalad/20190221-pinter-adrienn-azaz-ada-menyasszony-lett.htmlPihenni indult kedvesével Pintér Adrienn, azaz Ada. Nem kezdődött felhőtlenül az út, ám szerelme élete egyik legnagyobb meglepetését okozta neki, ugyanis megkérte a kezét. CsaládOrigoEzt éli át az, aki egyik napról a másikra elveszíti a munkájáthttp://www.life.hu/csalad/20190219-igy-eled-meg-a-munkanelkuliseget-a-hirtelen-elvesztett-munkahelyet.htmlVannak az életben nagy pofonok. Az egyik ilyen, amikor valaki önhibáján kívül veszíti el az állását. Reggel még folyik az életed a megszokott medrében, pár órával később pedig minden összeomlik körülötted. A munka nemcsak a szakmai önmegvalósítás eszköze, hanem az egzisztenciális biztonság megteremtésének egyik feltétele is, és ha azt elveszted, nagyon gyorsan újra kell értékelned, mi igazán fontos az életben. CsaládOrigoRúzsa Magdi szeretne gyereket, de nem görcsöl rá az anyaságrahttp://www.life.hu/csalad/20190221-ruzsa-magdi-szeretne-gyereket-de-nem-gorcsol-ra-az-anyasagra.htmlRúzsa Magdi álmai között szerepel a gyermek, de nem akar görcsösen anyává válni. Család--30 évesen csináltatott egy DNS-tesztet, ami rávilágított a csalfa nagymama titkárahttp://www.life.hu/csalad/20190218-csinaltatott-egy-dns-tesztet-ami-ravilagitott-a-csalfa-nagymama-titkara.htmlA DNS-tesztet sokan „csak” az apasági ügyeknél ismert bizonyító eszközként ismerik, pedig ennél sokkal több mindenre lehet használni. Ilyen például az etnikai hovatartozásunk meghatározása, hiszen a DNS-ből kimutatható, hogy milyen rasszokhoz és milyen arányban tartozunk, ami természetesen a felmenőinktől függ. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.