Antal Timi várandós terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Antal Timi énekesnő első kisbabáját várja, gömbölyödő pocakjáról büszkén posztol Instagram-oldalára.

Az X-Faktor énekesnője, Antal Timi 25 évesen várja az első gyermekét. A baba tervezett, de azért kellett rá várniuk: 8 hónapig próbálkoztak férjével, mire megfogant a kicsi. Az énekesnő egyelőre könnyedén viseli a várandósságot, nem küzd rosszullétekkel, de hangulatingadozásai azért vannak. „Nyilván ez életünk egyik legboldogabb időszaka” – mondta Timi a Fókusznak. Az esélytelenek nyugalmával készítette el a terhességi tesztet, ami végül pozitív lett.

Antal Timi és párja Forrás: Antal Tímea / Instagram

„Az embernek lepörög az egész eddigi élete, felhőtlen boldogság, 5 percig, aztán 5 percig sírás, aztán összevissza futkorászás a lakásban, hogy most mit kell csinálni, és most mi a teendő, aztán meg egy kis félelem is” – sorolta Timi azokat az érzéseket, amelyek rátörtek a pozitív teszt láttán. Az énekesnő az Instagram-oldalán is beszámolt már a várandósságáról, és azóta is büszkén posztol fotókat kerekedő pocakjáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.