Cserháti Tamara megtudta születendő gyermeke nemét

terhesség Cserháti Tamara szépségkirálynő család gyermek várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Második gyermekét várja Cserháti Tamara szépségkirálynő. A várandósság negyedik hónapjába lépett, a kamerák előtt tudhatta meg, hogy kislányt hord a szíve alatt. 

Cserháti Tamara szépségkirálynő a második gyermekét hordja a szíve alatt. Kisfiával, Bennel nézegettek holmikat az új jövevénynek, hiszen már a nemét is tudni lehet.

A Ripost című magazinműsor kamerái előtt tudta meg ugyanis, hogy kislányt hord a szíve alatt. Névötletük egyelőre nincs, de Ben nevét is a kicsi születése előtt nem sokkal találták ki.

A kismama láthatóan nagyon boldog, azt is elárulta, hogy néhány nappal ezelőttig a rosszullétek sem gyötörték.

Sztárok, akikkel SMS-ben szakítottak: Jessica Simpson és Kisó is így járthttp://www.life.hu/sztarok/20190301-sztarok-akikkel-smsben-szakitottak-jessica-simpson-es-kiso-is-igy-jartak.htmlA szakítás sosem kellemes, de lehet jól, illetve tisztességesen csinálni. Az alábbi sztároknak azonban nem adatott meg a becsületes elválás, hosszú kapcsolatokat és házasságokat is zártak le egyetlen SMS-ben, ami finoman szólva is hatalmas modortalanság. Íme, azok a sztárok, akik így jártak. TV + Sztárok--Sáfrány Emese, azaz Aleska kutyája furcsa színűnek tűnikhttp://www.life.hu/sztarok/20190301-safrany-emese-azaz-aleska-kutyaja-furcsa-szinunek-tunik.htmlNem újdonság, hogy a hírességek nemcsak a hajukat festik, hanem olykor a kutyusuk is különböző színekben pompázik. Most Sáfrány Emese kutyája is kissé kékes színűnek tűnik. TV + SztárokOrigoMallorcára vitték Michael Schumachert: a szomszédok már látták ishttp://www.life.hu/sztarok/20190301-mallorcara-vittek-michael-schumachert-a-szomszedok-mar-lattak-is.htmlMallorcán gyógyul tovább Michael Schumacher: a szomszédok látták is a Forma–1-es világbajnokot. TV + Sztárok--Majka elárulta, külföldre költözik-ehttp://www.life.hu/sztarok/20190301-majka-elarulta-kulfodre-koltozik-e.htmlMajkáról sokáig keringett az a hír, hogy külföldre költözik a családjával, most elárulta, mi az igazság. TV + SztárokOrigoMajka elárulta, külföldre költözik-ehttp://www.life.hu/sztarok/20190301-majka-elarulta-kulfodre-koltozik-e.htmlMajkáról sokáig keringett az a hír, hogy külföldre költözik a családjával, most elárulta, mi az igazság. TV + SztárokOrigoKülönös hívást kapott Kulcsár Edinahttp://www.life.hu/sztarok/20190301-kulonos-hivast-kapott-kulcsar-edina.htmlKulcsár Edina a minap különös hívást kapott egy ismeretlen lánytól. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.