Exkluzív interjú a várandós Liluval: beengedett mindenkit magánéletébe

videó magánélet Lilu exkluzív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lilu nem szokott betekintést engedni a  magánéletébe, a Life.hu riporterével azonban kivételt tett.

Lilu nem szokott betekintést engedni a magánéletébe, de most kivételt tett. A Life.hu-nak mesélt arról, hogy nagyjából két hónap múlva hozza világra második gyermekét, hogyan készül erre, hogyan tudja megélni a nőiességét, mi számára az énidő, valamint azt is elmondta, ő hogyan született meg annak idején.

Így él most Berencsi Attila, azaz Beri Aryhttp://www.life.hu/sztarok/20190305-igy-el-most-berencsi-attila-azaz-beri-ary.htmlBeri Ary elárulta, felhagyott káros szenvedélyeivel és hamarosan debütál új zenekarával. TV + SztárokOrigoKeith Flint utolsó fotója: futóversenyen volt a halála előtthttp://www.life.hu/sztarok/20190305-keith-flint-utolso-fotoja-futoversenyen-volt-a-halala-elott.htmlÖngyilkos lett essexi otthonában Keith Flint, a Prodigy együttes frontembere. Most napvilágot látott az utolsó fotó, amely róla készült 48 órával a halála előtt. TV + Sztárok--Dékány Sarolta megszólalt férje, Koós János halálával kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190305-dekany-sarolta-megszolalt-ferje-koos-janos-halalaval-kapcsolatban.htmlDékány Sarolta szűkszavúan reagált arra a hírre, hogy a Ferencváros méltóképp szeretne megemlékezni Koós Jánosról. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoGelencsér Timi elsírta magát az Exatlon Hungarybenhttp://www.life.hu/sztarok/20190305-gelencser-timi-elsirta-magat-az-exatlon-hungaryben.htmlGelencsér Tímea teljesen összetört amiatt, mert csapata az egyik feladatban alulmaradt az Exatlon Hungaryben. TV + SztárokOrigoKorda Györgyöt lesújtotta Koós János halálahttp://www.life.hu/sztarok/20190305-korda-gyorgyot-lesujtotta-koos-janos-halala.htmlKorda György a kamerák előtt vallott arról, mennyire megérintette Koós János halála. TV + SztárokOrigoGanxsta Zolee exének üzenhetett a közösségi oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20190305-ganxsta-zolee-exenek-uzenhetett-a-kozossegi-oldalan.htmlGanxsta Zolee a közösségi oldalán egy olyan bejegyzést osztott meg, amely arról árulkodik, nagyon bánkódik a szakítás miatt. Talán még nincs minden veszve. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.