Megjósolta Diana asztrológusa, milyen lesz Harry herceg és Meghan Markle gyermeke

Forrás: Samir Hussein/WireImage/2019 Samir Hussein/Samir Hussein -
Meghan Markle asztrológus Harry herceg gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle és Harry herceg a feltételezések szerint a következő hónap végére várják gyermeküket, Diana asztrológusa pedig kiolvasta a csillagokból, milyen is lesz a következő királyi csemete.

Ez a baba furcsa és szokatlan lesz. Meglesz a saját személyisége" – jósolta Diana asztrológusa Harry és Meghan születendő gyermekéről. Mivel a kicsi valószínűleg április végén vagy május elején születik majd, a csillagjegye szerint Bika lesz, akárcsak a dédnagyanyja, Erzsébet királyné, ami arra is utal, hogy páratlan szellem lesz a baba.

Ilyen lesz Harry és Meghan gyermeke Forrás: Samir Hussein/WireImage/2019 Samir Hussein/Samir Hussein

„Ragyogó és kísérletező lesz, nem lehet majd egyetlen skatulyába sem beleszorítani"folytatta a születendő gyermek személyiségének elemzését Penny Thornton.

Kisbabája született VV Veronikánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190329-kisbabaja-szuletett-vv-veronikanak.htmlVV Veronika bejelentette: kisbabája született. TV + SztárokOrigoItt az első közös fotó Tücsi családjárólhttp://www.life.hu/csalad/20190329-itt-az-elso-kozos-foto-tucsi-csaladjarol.htmlTücsi most először posztolt egy olyan fotót a közösségi oldalára, amelyen a párjával és újszülött gyermekével együtt láthatóak. Család--5 tulajdonság, amelyek nélkül nem nevezheted magad felnőttnekhttp://www.life.hu/csalad/20190327-5-tulajdonsag-ami-nelkul-nem-lehetsz-felnott.html„Azzal, hogy elmúltál 18, még nem lettél felnőtt." Ezt mind hallottuk már, de gondolnád, hogy az emberek többsége harmincon túl sem tekinthető teljes értékű felnőttnek? Bizony számtalan gyermeki vonással rendelkező, az önálló életvitelre képtelen, munkájában és magánéletében szétszórt, felelősséget nem vállaló ember szaladgál az utcán. CsaládOrigoSzépen gömbölyödik Curtis kedvesének babapocakjahttp://www.life.hu/csalad/20190329-szepen-gombolyodik-curtis-kedvesenek-babapocakja.htmlElső gyermeküket várja Curtis és kedvese, Kriszti. A kismama most megmutatta, milyen szépen gömbölyödik a babapocakja. CsaládOrigoTudástár szülőknek: 1–15 éves kor között ezeket kell megtanítanod a gyermekednekhttp://www.life.hu/csalad/20190326-ezeket-kell-megtanitanod-1-15-eves-kor-kozott-gyerekednek-szulokent.htmlA szülőkre rendkívül nagy teher nehezedik, mivel gyermekük veleszületett temperamentumához igazodva kell tanácsokkal, tudással és felismerésekkel ellátniuk, hogy később megfelelő érzelmi, értelmi és gyakorlati tudással felvértezve nézhessenek szembe a nagyvilággal. Elengedhetetlen azonban, hogy gyermekeikkel szembeni elvárásaikat a csemeték életkorához igazítsák. Ebben segítünk most. CsaládOrigoÉletbe lépett Amerika legszigorúbb abortusztörvényehttp://www.life.hu/csalad/20190327-eletbe-lepett-amerika-legszigorubb-abortusztorvenye.htmlAz amerikai Mississippi állam republikánus kormányzója, Phil Bryant csütörtökön aláírta az abortusz szigorításáról szóló törvényt. Ezzel az Egyesült Államok egyik legszigorúbb abortusztörvénye lépett életbe. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.