Harry herceg és Meghan hercegné amerikai dadát szeretne gyermekük mellé

Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Dominic Lipinski -
Meghan Markle Meghan hercegné család Katalin hercegné Vilmos herceg gyermek dadus dada Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Számos modern dologgal próbálja gazdagítani a királyi családot Meghan hercegné, aki Harry herceggel együtt első gyermekét várja. Most az is kiderült, hogy amerikai dadát szeretnének a kicsi mellé.

Hamarosan megszületik Harry herceg és Meghan hercegné első gyermeke. Köztudott, hogy a királyi csemeték mellé mindig a Norland Collage-ban diplomázott dadák kerülnek. Vilmos és Katalin gyermekeire Teresa Borallo vigyáz, aki szintén itt végzett. Egyenruhaként mindig fehér inget, fehér kesztyűt, barna ruhát és kalapot visel. A kalapon pedig egy N betű díszeleg.

Harry herceg és Meghan hercegné amerikai dadát szeretnének Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Dominic Lipinski

Harry és Meghan azonban nem kívánja folytatni a hagyományt. Amerikai dadát szeretnének a születendő kicsi mellé. A Daily Mail azt írja, hogy már fel is kértek egy ügynökséget, hogy keressen számukra megfelelő kvalitásokkal rendelkező személyt, de a férfi dada lehetőségétől sem zárkóznak el.

Ezenkívül azt sem akarják, hogy egyenruhát horjdon a leendő dadus, szeretnék, ha a család tagjának érezné magát. Velük él majd Frogmore Cottage-ban, és autót is kap.

Sztárok, akik nem akarnak hamis képet festeni az anyaságrólhttp://www.life.hu/csalad/20190414-sztarok-szinesznok-aki-nem-akarnak-hamis-kepet-festeni-az-anyasagrol.htmlEgyre gyakoribb a „tökéletes anya”-jelenség erőltetése. Miközben mi küzdünk otthon a csemetéinkkel, addig az ismert emberek közösségi oldalairól csupa kipihent, vidám és gondtalan anyuka mosolyog ránk. Ez a kép azonban hamis – már ha nem foglalkoztat az aktuális sztáranyuka 2-3 dadát. Szerencsére vannak, akik kihasználva ismertségüket, az igazi anyák mellé állnak, és nem félnek megmutatni, kimondani, hogy gyerekkel az élet a legkevésbé sem nevezhető könnyűnek vagy egyszerűnek. CsaládOrigoCurtis kedvese, Krisztike sokkal nyugodtabb, amióta várandóshttp://www.life.hu/csalad/20190417-curtis-kedvese-krisztike-sokkal-nyugodtam-miota-varandos.htmlHamarosan megszületik Curtis és kedvese, Krisztike első gyermeke. A leendő édesanya a közösségi oldalán válaszolta meg követői kérdését a teste változásaival kapcsolatban. Mint kiderült: pozitív irányban változtatta meg az áldott állapot. CsaládOrigoHorváth Éva abbahagyná kisfia, Kristóf szoptatásáthttp://www.life.hu/csalad/20190417-horvath-eva-abbahagyna-kisfia-kristof-szoptatasat.htmlHorváth Éva kisfia, Kristóf lassan kétéves lesz, de az édesanyja még mindig szoptatja. CsaládOrigoKülönleges nevet kapott Lilu kisfia: ezt jelenti a Félixhttp://www.life.hu/csalad/20190417-kulonleges-nevet-kapott-lilu-kisfia-ezt-jelenti-a-felix.htmlAz egész család nagyon várta már a csöppség érkezését, aki nem is húzta az időt: a kiírt időpont előtt érkezett, és nagyon különleges nevet kapott. Család--Gömöri András Máté szeretne gyermeket Polyák Lillától, de a házasságuk ennél is fontosabbhttp://www.life.hu/csalad/20190417-gomori-andras-mate-szeretne-gyermeket-polyak-lillatol-de-a-hazassaguk-ennel-is-fontosabb.htmlA szerelmük és házasságuk erős alapokra épült, amely mindent kibír. Gömöri András Máté és Polyák Lilla életéből már csak a közös gyermek hiányzik, de a kapcsolatuk még ennél is fontosabb. CsaládOrigoCaramel felesége, Szilágyi Szilvi sírva mesélt arról, hogy kislányuk, Szofi óvodába fog járnihttp://www.life.hu/csalad/20190417-caramel-felesege-szilagyi-szilvi-sirva-meselt-arrol-hogy-kislanyuk-szofi-ovodaba-fog-jarni.htmlCaramel és felesége, Szilágyi Szilvi nehéz időszakot tudhatnak a hátuk mögött, ugyanis tavaly a kislányuknál, Szofinál leukémiát állapítottak meg az orvosok. A kicsi már jól van, anyukája pedig zokogva mesélte el, hogy egy év folyamatos együttlét után el kell engednie legféltettebb kincsét: Szofi oviba megy. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.