Jennifer Aniston a hírek szerint örökbe fogadná testvére gyermekeit

Forrás: Getty Images/Albert L. Ortega -
anyaság örökbefogadás család gyermek Jennifer Aniston testvérek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben vált el Jennifer Aniston a férjétől, Justin Theroux-tól. Azt rebesgetik, hogy a színésznő szeretne édesanya lenni, lehet, hogy örökbe fogadja a testvére gyermekeit. 

"Nem titok, hogy Jen mindig szeretett volna gyereket" – mesélte egy bennfentes a Woman's Day magazinnak. A cikket a Gossipcop szemlézte. A bennfentes elárulta, hogy bár kevesen tudják, Jennifer Anistonnak van egy testvére, Alexander John Aniston, akinek van egy 4 és egy 3 éves gyermeke.

A férfi nem tartja a kapcsolatot a családjával, zűrös életet él, így a kicsit az anyjuk neveli. A bennfentes szerint Aniston azt fontolgatja, hogy örökbe fogadja a két gyermeket. "Nem akarja helyettesíteni az anyjukat. Nem szeretne többet, mint egy második anyuka lenni" – mondta az Anistonhoz közel álló személy.

Jennifer Aniston örökbe fogadná testvére gyermekeit Forrás: Getty Images/Albert L. Ortega

Egy friss kutatás szerint a fiatalok nem dőlnek be az influenszereknekhttp://www.life.hu/csalad/20190514-friss-kutatas-szerint-a-fiatalok-nem-dolnek-be-az-influenszereknek.htmlA mostani tizenévesek java részére és a húszas éveik elején járókra, azaz a Z generáció tagjaira jellemző az információéhség és a közösségi, valamint különböző videómegosztó oldalak rendszeres követése. Véleményükre és világnézetükre erős hatással vannak az interneten fellelhető tartalmak, tehát az előző generációktól egy kissé eltávolodva élnek. Az influenszerek esetleges káros hatásaitól azonban nagy részük védve van. CsaládOrigoKrausz Gábor őszintén beszélt a babavárásrólhttp://www.life.hu/csalad/20190516-krausz-gabor-oszinten-beszelt-a-babavarasrol.htmlIgyekszik megteremteni Tóth Gabi körül a nyugalmat Krausz Gábor. A séf úgy érzi, csodálatos, ami velük történik, nagyon várják már a gyermek születését. CsaládOrigoGyermeket vár Berkesi Judit műsorvezetőhttp://www.life.hu/csalad/20190516-gyermeket-var-berkesi-judit-musorvezeto.htmlBerkesi Judit babát vár: kerekedő pocakját is megmutatta. CsaládOrigoJaksity Kata közös fotót posztolt gyermekeivelhttp://www.life.hu/csalad/20190515-jaksity-kata-kozos-fotot-posztolt-gyermekeivel.htmlJaksity Kata megmutatta, mekkorát nőttek a gyermekei. CsaládOrigoAz etikus nem monogám párkapcsolatok formái (18+)http://www.life.hu/csalad/20190502-az-etikus-nem-monogam-parkapcsolatok-formai.htmlA monogámia – hiába része a társadalmi normánknak – csupán egyike a sokféle kapcsolatrendszernek. A nyugati és keresztény kultúrákban a monogám párkapcsolatra vagyunk berendezkedve, ehhez igazítottuk a jogrendszerünket is, mégis rengeteg ember érzi egyfajta börtönnek. A nyitott kapcsolatoktól kezdve a poliamor életstílusig számtalan módon kapcsolódhatnak egymáshoz az emberek a szó intimebb és behatóbb értelmében. Tegyünk rendet a fejekben! CsaládOrigoKiderült, mi volt II. Erzsébet királynő kívánsága az esküvője napjánhttp://www.life.hu/csalad/20190514-kiderult-mi-volt-ii-erzsebet-kiralyno-kivansaga-az-eskuvoje-napjan.htmlHetvenkét évvel ezelőtt kötötte össze életét II. Erzsébet királynő és férje, Fülöp herceg. Most az is kiderült, hogy mi volt a kívánsága az akkor még hercegnői rangot viselő Erzsébetnek. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.