Tündéri fotóval tudatta Cooky, hogy kisfiú lesz második gyermekük

Forrás: Szécsi Debóra / Instagram -
terhesség kisfiú Szécsi Debóra Cooky gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy Cooky és Debóra második gyermeke is fiú lesz.

Szépen kerekedik Cooky párjának, Debórának a pocakja, hamarosan újabb taggal bővül a család. A pár immár nem titkolja tovább azt sem, mi lesz a neme a kis jövevénynek. Egy tündéri fotóval árulták el a közösségi oldalukon, hogy Kevinnek öccse lesz.

Sziasztok! Kisfiú testvérem lesz" – írták.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sziasztok! Kisfiú tetsvérem lesz #napikevin ‍♀️

Cooky (@cooky_hivatalos) által megosztott bejegyzés,

Ezek a legidegesítőbb dolgok a Trónok harcábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190521-ezek-a-legidegesitobb-dolgok-a-tronok-harcaban.htmlTalán soha nem várta még annyi ember egy sorozat fináléját, ahány a Trónok harcáét. Ezért aztán hatalmas nyomás nehezedett az alkotókra, és bár mindenkinek nem lehet megfelelni, a sorozat befejezése nagyon sokakat bosszant. Főként indítékok kibontása hiányzik az embereknek. Vigyázat, aki nem látta az utolsó részt, az ne olvasson tovább. Spoiler! TV + Sztárok--Exkluzív interjú Chad le Clos úszóval - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190521-exkluziv-interju-chad-le-clos-uszoval.htmlAz első vizes Bajnokok Ligája rendezvényen a dél-afrikai olimpiai bajnok szupersztár úszó, Chad le Clos is vízbe ugrott. A Life.hu elkapta Chadet egy rövid interjúra, ahol a többi között az is kiderült, mit szóltak a rajongók, amikor a népszerű úszó bejelentette Instagram-oldalán, hogy eljegyezte barátnőjét, elárulta, milyen érzelmek fűzik hazánkhoz, de az is szóba került, vajon zaklatják-e a női rajongók a világ egyik legsikeresebb úszóját.TV + Sztárok--Fiatal hódolói vannak Gregor Bernadettnekhttp://www.life.hu/sztarok/20190521-fiatal-hodoloi-vannak-gregor-bernadettnek.htmlGregor Bernadett elárulta, mostanában rengeteg levelet kap nála jóval fiatalabb hódolóktól. TV + SztárokOrigoSztárok, akik híressé válásuk előtt randiztak: Liam Neeson és Helen Mirren is egy párt alkottak egykorhttp://www.life.hu/sztarok/20190520-sztarok-akik-hiresse-valasuk-elott-randiztak-liam-neeson-es-helen-mirren.htmlÁltalános, hogy a hírességek többnyire egymással próbálnak kapcsolatot teremteni, szakmabeli párt választanak, olyat, aki tudja, mivel jár ez a hivatás. És úgy tűnik, hogy már a karrierjük kezdetén is egymás társaságát keresték a szárnyukat próbálgató színészek és sztárok. Íme, azok a hírességek, akik még az ismertté válásuk előtt randiztak. TV + SztárokOrigoColin Jost megkérte Scarlett Johansson kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20190520-colin-jost-eljegyezte-scarlett-johanssont.htmlMár kétszer volt férjnél Scarlett Johansson. Most pedig arra készül, hogy harmadjára is oltár elé vonuljon. Kedvese, Colin Jost a napokban kérte meg a kezét. TV + Sztárok--Tóth Vera szerint a várandóssága miatt egészen megváltozott Gabi kisugárzásahttp://www.life.hu/sztarok/20190520-toth-vera-szerint-a-varandossaga-miatt-egeszen-megvaltozott-gabi-kisugarzasa.htmlTóth Vera elárulta, hogy a testvére, Gabi igencsak megváltozott a várandóssága alatt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.