Szinetár Dóra videóban árulta el, miért annyira boldog

boldogság nyári szünet iskola gyerekek család Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra mindennap iskolába viszi gyermekeit. Nagyon boldog, hogy hamarosan itt a nyári szünet, és nem kell korán kelnie. 

Bizonyára rengeteg édesanya és édesapa tud azonosulni Szinetár Dóra mindennapjaival, aki reggelente autóba pattan és iskolába kíséri gyermekeit.

Csütörtök reggel a színésznő Insta-storyba tett fel egy videót, amelyben elmondja, rendkívül boldog, hogy 6 nap múlva itt a nyári szünet, mert akkor eljön az az idő, amikor nem kell ébresztőórára kelniük.

Szinetár Dóra korábban azt is megosztotta követőivel közösségi oldalán, hogy immár 16 éve viszi iskolába gyermekeit.

Szinetár Dóra nagyon várja a nyári szünetet Forrás: Szinetár Dóra / Instagram

Különleges programokkal várják Budapesten a napközis táborok a gyerekekethttp://www.life.hu/csalad/20190604-kulonleges-programokkal-varjak-budapesten-a-napkozis-taborok-a-gyerekeket.htmlA nyári táborok minden iskolás – sok esetben óvodáskorú – gyermeket nevelő szülő életében fontos szerepet töltenek be. Azon túl, hogy a nyári szünet ideje alatt egyfajta gyermekfelügyeletet látnak el, számtalan készséget és képességet is fejlesztenek, amelyekkel a gyerekek csak nyerhetnek. Erről részletesebben egy korábbi cikkünkben olvashatsz. Most olyan táborokat hoztunk, amelyek kitűnnek a tömegkínálatból, érdekes és különleges tematikájuknak köszönhetően. CsaládOrigoHarsányi Levente nem él együtt párjával és gyermekeivelhttp://www.life.hu/csalad/20190606-harsanyi-levente-nem-el-egyutt-parjaval-es-gyermekeivel.htmlŐszintén beszélt családi életéről Harsányi Levente. A műsorvezető imádja gyermekeit, teljesnek érzi családi életét, ám egy másik lakásban alszik. Család--Aigner Szilárd három éve hunyt el, családja fájdalma még mindig nem enyhülthttp://www.life.hu/csalad/20190606-aigner-szilard-harom-eve-hunyt-el-csaladja-fajdalma-meg-mindig-nem-enyhult.htmlNem lehetett ott lánya, Lucia esküvőjén a tragikus hirtelenséggel elhunyt Aigner Szilárd. A meteorológus három évvel ezelőtt hunyta le örökre a szemét. Család--Gólyahír: ismét édesapa lesz Homonnay Zsolthttp://www.life.hu/csalad/20190606-golyahir-ismet-edesapa-lesz-homonnay-zsolt.htmlMár két gyermek büszke édesapja Homonnay Zsolt, az Operettszínház művésze. Táncművész kedvese, Anita pedig most áldott állapotban van. CsaládMTI/Honéczy BarnabásHódi Pamela nem örül, hogy Berki ismét a gyermekükről posztolhttp://www.life.hu/csalad/20190605-hodi-pamela-nem-orul-hogy-berki-ismet-gyermekukrol-posztol.htmlKorábban megkérte Berki Krisztiánt Hódi Pamela, hogy ne posztoljon képeket közösségi oldalára közös gyermekükről. Az édesapa azonban ezt nem tartotta be. CsaládOrigoEkkorát nőttek Deutsch Anita és Kinizsi Ottó lányai – fotókhttp://www.life.hu/csalad/20190605-ekkorat-nottek-deutsch-anita-es-kinizsi-otto-lanyai.htmlNagyot nőttek Deutsch Anita és Kinizsi Ottó lányai. A sztárpár a közösségi oldalán mutatta meg gyermekeit. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.