Erzsébet királynő nem tud elmenni Harry herceg gyermekének keresztelőjére

Forrás: AFP/Jonathan Brady -
Erzsébet királynő Meghan Markle Meghan hercegné család keresztelő Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó előre megtervezik a királyi család tagjainak programjait. Így alakulhatott, hogy II. Erzsébet királynő nem lehet ott legkisebb dédunokája, a kis Archie keresztelőjén. 

A jövő hónapban keresztelik meg a Szent György-kápolnában Harry herceg és Meghan hercegné gyermekét, a kis Archie-t. A pár itt kötött házasságot tavaly, és Harryt is itt keresztelték meg 1984-ben.

A The Sun értesülései szerint előre lekötött program miatt Erzsébet királynő nem lesz ott a fontos családi eseményen. Fülöp herceg és Kamilla hercegné, valamint Vilmos és Katalin is megjelennek, ám a királynőnek már van hivatalos látogatása arra a napra. Nem ez az első eset, hogy ilyen történik, hiszen Lajos herceg keresztelőjén sem lehetett jelen.

Erzsébet királynő nem lesz ott a keresztelőn Forrás: AFP/Jonathan Brady

Arról egyelőre még nem adtak ki hivatalos információt, hogy kik lesznek a kicsi keresztszülei, de a híresztelések szerint esélyes lehet például Meghan hercegné barátnője, Jessica Mulroney, az amerikai divattervező, Misha Nonoo, valamint Harry iskolai barátai, Alexander Gilkes és Jake Warren.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.