Curtis feleségét, Krisztit azért támadják, mert eljár otthonról

Forrás: Insatgram/Curtis -
baba Curtis Kriszti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtis és Kriszti hetente egyszer a nagymamára hagyják gyermeküket, hogy kettesben is lehessenek: ezért támadják az anyukát. 

Curtis és Kriszti közös gyermeke csak néhány hete született meg, a pár pedig hetente egyszer néhány órára elszabadul, hogy kettesben legyenek. Emiatt persze sokan támadják az újdonsült anyukát, aki szerint azonban nagyon fontos ez a néhány óra a férjével.

Curtis és Kriszti gyakran járnak el kettesben Forrás: Insatgram/Curtis

Tény, hogy heti rendszerességgel beiktatunk egy randinapot, amire mindkettőnknek szükségünk van.

A várandósságom alatt megfogadtam, nagyon odafigyelek majd arra, hogy ne szoruljon háttérbe a kapcsolatunk, megmaradjanak a romantikus pillanataink, és ne hagyjam el magam"

Bódi Sylvi viccesen beszólt Hosszú Katinkánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190902-bodi-sylvi-viccesen-beszolt-hosszu-katinkanak.htmlHosszú Katinkának Instagramon szúrt oda Bódi Sylvi. TV + SztárokOrigoHázassági válsága során Jolly rájött, kevés igaz barátja vanhttp://www.life.hu/sztarok/20190902-hazassagi-valsaga-soran-jolly-rajott-keves-igaz-baratja-van.htmlJollyt és Suzyt házasságuk válsága ébresztette rá egy fontos dologra. TV + SztárokOrigoPintér Tibor exének, Rubos Friderikának új szerelme van: össze is költöztekhttp://www.life.hu/sztarok/20190902-pinter-tibor-exenek-rubos-friderikanak-uj-szerelme-van-ossze-is-koltoztek.htmlPintér Tibor exének az életébe is megérkezett a boldogság: új párkapcsolata van. TV + Sztárok--Elbúcsúztatták Ambrus Zoltánt: rengetegen vettek részt a megemlékezésen http://www.life.hu/sztarok/20190902-elbucsuztattak-ambrus-zoltant-rengetegen-vettek-reszt-a-megemlekezesen.htmlAmbrus Zoltánnak szerveztek búcsúztatót, a rajongók hosszú sorokban álltak, hogy megemlékezhessenek az elhunyt zenészről. TV + Sztárok--Egy 76 éves férfi ütötte el L.L. Junior kisfiát: törökországi nyaralásukra tartottak éppenhttp://www.life.hu/sztarok/20190902-egy-76-eves-ferfi-utotte-el-ll-junior-kisfiat-torokorszagi-nyaralasukra-tartottak-eppen.html2019. augusztus 31-én szörnyű tragédia történt: egy autó gázolta halálra L.L. Junior 3 éves kisfiát, Dávidkát. A kicsit hiába próbálták a helyszínre siető mentősök újraéleszteni, már nem adott életjelet. A rapper és volt felesége teljesen összemolottak, a fél ország gyászolja a kisfiút. Kiderült, ki vezette az autót. TV + Sztárok--A kamerába nyomta méretes kebleit Bódi Sylvihttp://www.life.hu/sztarok/20190901-a-kameraba-nyomta-meretes-kebleit-bodi-sylvi.htmlFürdőruha-fotózásról posztolt a modell.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.