Babát vár a Jóban Rosszban sztárja, Cap Júlia

Cap Júlia baba várandós terhes Jóban Rosszan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Babát vár a Jóban Rosszban sztárja, Cap Júlia.

Várandós a Jóban Rosszban című sorozatban Deka barátnőjét alakító Anikó, azaz Cap Júlia. A fiatal színésznő a közösségi oldalán már fotót is posztolt kerekedő pocakjáról.

Párjával épp egy esküvőn vettek részt és egy fekete-fehér pöttyös ruhát viselt, ami nagyon csinosan állt rajta.

Boldog élet hat gyermekkel – Egy nagycsaládos édesanya vallomásahttp://www.life.hu/csalad/20190901-boldog-elet-hat-gyermekkel-egy-nagycsalados-edesanya-vallomasa.htmlA házaspár sosem tervezett sok gyermeket, életük azonban másként alakult, ők pedig nem is lehetnének boldogabbak. Lucia először egy kisfiúnak adott életet, majd következett egy ikerpár – szintén fiúk -, a harmadik várandósság pedig három lánnyal lepte meg a szülőket. CsaládOrigoMegmutatta nagylányát, Rebekát Farkasházi Rékahttp://www.life.hu/csalad/20190902-megmutatta-nagylanyat-rebekat-farkashazi-reka.html10 éves nagylányával, Rebekával szelfizett Farkasházi Réka. Család--Végre elkezdődött az iskola! Ennél jobb hír ma nem lesz egy szülő életében semhttp://www.life.hu/csalad/20190901-vegre-elkezdodott-az-iskola-ennel-jobb-hir-ma-nem-lesz-egy-szulo-eleteben.htmlEz egy személyes hangvételű írás lesz, egy olyan anyától, aki bizony alig várta már a szeptemberi iskolakezdést. Tehát a gyermeküknek élő ősanyák jobb, ha most nem folytatják, hiszen velük ellentétben, én speciel a nyár vége felé már kezdtem magam úgy érezni, mint akit Pinhead vett kezelése. CsaládOrigoHárom holttestet találtak egy andornaktályai családi házbanhttp://www.life.hu/csalad/20190902-harom-holttestet-talaltak-egy-andornaktalyai-csaladi-hazban.htmlTragédia! Három holttestet találtak egy családi házban. CsaládOrigoMegszólalt Böde Dani elhagyott felesége: "Azt hittem, minden rendben van."http://www.life.hu/csalad/20190830-megszolalt-bode-dani-elhagyott-felesege-azt-hittem-minden-rendben-van.htmlBöde Dániel labdarúgó elhagyta a feleségét és három gyerekét. Egy nála jóval fiatalabb kézilabdázóba szeretett bele. Megszólalt az elhagyott feleség. Család--El kell halasztani Demcsák Zsuzsa és indiai párja, Krishan esküvőjéthttp://www.life.hu/csalad/20190828-el-kellett-halasztani-demcsak-zsuzsa-es-indiai-parja-krishan-eskuvojet.htmlBár Demcsák Zsuzsa nem hivatalos ceremónia keretében már hozzáment indiai szerelméhez, kapcsolatukat szeretnék hivatalossá tenni itthon. Legutóbb még azt nyilatkozta a műsorvezető, hogy 41. születésnapja előtt sor kerül a nagy napra, ám ez most meghiúsulni látszik. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.