Rádiófrekvenciás műtét: a legjobb megoldás a visszerek eltüntetésére

szövődmény műtét rádiófrekvencia visszér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rádiófrekvenciás visszérműtétnek rengeteg előnye van a régi megoldásokkal, technikákkal szemben. A kezelés során csak 120 fokra melegítik fel a szöveteket, ami miatt kisebb a környezeti roncsoló hatás, sokkal kevesebb fájdalommal jár a gyógyulás, kisebb a szövődmények kockázata is, és ezzel még nincs vége. Dr. Szabó József sebész, a Videoklinika szakértője számos más előnyt is felsorol, miért érdemes ezzel az új, modern megoldással eltüntetni a visszereket.

Szűzhártya-plasztika és G-pont nagyobbítás - 8 extrém plasztikai műtéthttp://www.life.hu/ujtestujelet/20111010-szuzhartyaplasztika-es-gpont-nagyobitas-8-extrem-plasztikai-mutet.htmlEgy gyakori lelki trauma, ami hajhullást okozhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111010-egy-gyakori-lelki-trauma-ami-hajhullast-okoz.htmlSzempillanövesztő csodaszerrel szépülnek a világsztárokhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111005-szempillanoveszto-csodaszerrel-szepulnek-a-vilagsztarok.htmlMilyen lesz a plasztikai sebészet a jövőben?http://www.life.hu/ujtestujelet/20110718-a-plasztikai-sebeszet-multja-es-jovoje.htmlHogyan segít az agykontroll a gyógyulásban?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110920-hogyan-segit-az-agykontroll-a-gyogyulasban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.