urológia vizsgálat prosztata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem érdemes vitatkozni arról, mennyire kellemetlen a prosztata-vizsgálat, mert az urológus szakorvosok szerint is kijelenthető, ez a 4-5 másodpercig tartó diagnosztikai módszer bizony nem kellemes a páciensek számára. De 4-5 másodperc kellemetlenséget minden férfinak el kell tudni viselni, a félelem nem szabad, hogy bárkit is eltérítsen a vizsgálattól. Hogy miért, arról dr. Rosta Gábor urológus beszélt a Videoklinika.hu élő tanácsadásán. 

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Dr. Czeizel Endre: Baj van a magyar férfiakkalhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111214-czeizel-baj-van-a-magyar-ferfiakkal.htmlKínos, de muszáj - Életmentő szűrővizsgálatokhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20101019-kinos-de-muszaj-eletmento-szurovizsgalatok.htmlA férfi, aki csak a saját izmos testét szeretihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111011-a-gyermekbantalmazas-adoniszkomplexushoz-vezet.htmlEgy brit sorozatsztár hősies harca az emlőrák ellenhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111209-sara-stewart-hosies-harca-az-emlorak-ellen.htmlÓvatosan a dohányzással! Leeshet a mellbimbódhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111208-dohanyzas-hatasara-leeshetnek-a-mellbimbok-a-mellplasztikan-atesett-noknel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.