édesanya agyvérzés stroke kórház Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai színésznő, Jennifer Aniston édesanyja 15 hónapon belül másodszor is stroke-ot kapott, derült ki a Celebuzz című bulvárlap híradásából. A Jóbarátok sztárjának anyja először 2011 végén kapott egy rendkívül súlyos agyvérzést, és azóta is számos sérülést szenvedett.

"Múlt hét szerdán vagy csütörtökön Nancy Dow, Jennifer Aniston anyja alig több, mint egy éven belül másodszor is stroke-ot kapott" - mondta egy neve elhallgatását kérő közeli ismerősük, aki arról is beszámolt, hogy Nancy Dow a közelmúltban több esetben is elesett, aminek következtében elrepedt a csípőcsontja, és a válla is megsérült. Az első agyvérzés olyan súlyos mértékben károsította Nancy mozgáskoordinációját, hogy a 76 éves nő ma már 24 órás felügyeletre szorul.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jennifer párjával, Justin Theraux-val

"Szerencsére a második stroke jóval enyhébbnek bizonyult, Nancy kórházba került, de azóta már haza is mehetett. A beszéde viszont még nagyon akadozik, és csak csoszogni képes a lakásban. Rosszabb is lehetett volna, de a család most attól tart, hogy rövid időn belül egy újabb és súlyosabb agyvérzés is előfordulhat" - tájékoztatta a Celebuzz újságíróját a család közeli barátja.

Jennifer Aniston és anyja között 1996-ban megromlott a viszony, miután Nancy Dow egy önéletrajzi könyvében részletesen leírta, hogy miként vált az egykor szoros anya-lánya kapcsolat egyszerű barátsággá. De az elmérgesedett viszony ellenére Jennifer nem hagyta magára segítségre szoruló édesanyját, ő fizeti a kórházi számlákat és a gyógyszereket, emellett az elmúlt években enyhülni látszik a rossz viszony.

A Jóbarátok szexi színésznőjének nem lehet most könnyű, hiszen most, hogy állítólag terhes, minden bizonnyal nagy szüksége lenne egy segítő kézre, és lelkileg is nagyon rosszul érintheti édesanyja betegeskedése.

Jennifer Aniston hármasikreket vár - Videóhttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20120919-jennifer-aniston-vicces-reklamfilm-parokat-visel-es-harmasikreket-var.htmlJennifer Aniston terhes pocakját leplezte le?http://www.life.hu/legykepben/20121218-jennifer-aniston-amerikai-szineszno-lehet-hogy-terhespocakot-villantott.htmlJennifer Aniston és Justin Theroux szerelmi fészket építhttp://www.life.hu/anyaskodj/20121121-jennifer-aniston-szineszno-es-justin-theroux-szinesz-szerelmi-feszket-epit.htmlJennifer Aniston kőkemény esküvői diétájahttp://www.life.hu/ez-zsir/20121106-jennifer-aniston-szineszno-kokemeny-eskuvoi-dietaja.htmlÍme Jennifer Aniston szépségtitkahttp://www.life.hu/tested-lelked/20121025-jennifer-aniston-szineszno-a-sok-mosolygas-miatt-karcsu.htmlMellbimbóját mutogatta Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/legytrendi/20121016-mellbimbojat-mutogatta-jennifer-aniston-chelsea-handler-musoraban.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.