Az alkohol miatt válik a magyar sztárpár

artista házasság Frizbi Hajdú Péterrel alkoholfogyasztás válás csalódás Rippel Ferenc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rippel Feri és felesége utoljára beszélt válásukról Hajdú Péter Frizbi című műsorában, ahol az is kiderült, hogy a népszerű artista hónapokon át hajnalig ivott, amit már nem bírt elviselni gyermeke anyja, Vivien.

Igéretük szerint utoljára láthatjuk együtt televízióban Rippel Ferit és feleségét, akik a Frizbiben exkluzív interjút adtak válásukról. A pár szinte mindvégig a legnagyobb egyetértésben beszélt, hogy belátják, kapcsolatuk menthetetlen, és külön költözésük óta mindketten boldogabbak. A Bors információit is elismerték: előfordult, hogy egy másik hölgyet is beengedtek a hitvesi ágyba, sőt, a családfő életük legnehezebb hónapjaiban az alkohol rabja lett.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Elkezdtem inni. Két-három, vagy hat hónapig, nem is emlékszem. Vivi próbált jó útra téríteni, de hiába. Elaltattam a gyermekemet, elővettem a boromat, beültem a számítógép elé és ittam" - mondta Feri, akinek volt párja rögtön kiegészítette. "Hajnali három-négy körül feküdt le, addig ivott" - mondta Vivien.

Az édesanya azt sem titkolta, szakításuk óta volt egy rövid kapcsolata, de annak is vége. Gyermeke apjával azonban már nem tudná elképzelni a házasságát. Mint ahogyan állítása szerint Feri sem vele. A beszélgetés vége azonban váratlan fordulatot hozott: amikor Hajdú az újrakezdésről kérdezte a fiatalasszonyt, a békében váló, gyermeke apját barátként szerető nőből hirtelen feltört a fájdalom. "Az már elmúlt. Nem tudnám ezt a fél évet megbocsátani. Soha többé..." - mondta elcsukló hangon Vivien.

Rippel Feri azonban hirtelen roppant indulatosan átvette a szót. "Ennek a beszélgetésnek itt van vége. Mi mindent elmondtunk, amit szerettünk volna" - jelezte az artista, aki további kérdésekre nem volt hajlandó válaszolni.

Feladta a harcot férjéért Rippel Feri feleségehttp://www.life.hu/szeress/20130427-feladta-a-harcot-ferjeert-rippel-feri-felesege-vivien-elvalik-a.htmlVégleg tönkrement Rippelék házasságahttp://www.life.hu/legykepben/20130426-rippel-ferenc-magyar-artista-hazassaga-vegleg-tonkrement-mar-a-hazukat.htmlAmnéziában szenved, akár kómába is eshet a Rippel fivérek édesanyjahttp://www.life.hu/legykepben/20121102-rippel-ferenc-magyar-sztar-edesanyja-eletveszelyes-allapotban-van.htmlLeütötték és kirabolták az utcán a Rippel fivérek édesanyjáthttp://www.life.hu/legykepben/20121030-leutottek-az-utcan-rippel-feri-es-rippel-viktor-artistak-edesanyjat.htmlRippel Feri fejjel lefelé lóbálta gyermekéthttp://www.life.hu/legykepben/20120903-rippel-feri-fejjel-lefele-logatva-jatszik-kisfiaval-herkulessel-istenes-bence.htmlTöbbször is összeverekedtek a Rippel fivérek - videóhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120512-sokat-verekedett-gyerekkoraban-rippel-feri-es-rippel-viktor-most-egymast.htmlA Rippel testvérek megmutatták óriás rúdjukat!http://www.life.hu/gyogyulj/20110921-fitbalance-a-rippel-tetverek-megmutattak-orias-rudjukat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.