betegség halál rapper Majoros Péter sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyakran tör pánikroham Majkára, aki folyamatosan attól retteg, hogy betegsége egyszercsak szívleálláshoz vezet majd.

Már többször megműtötték a magyar rapper- műsorvezető szívét, de ennek ellenére ő folyamatosan retteg, halálfélelme van. Amikor rátör a pánik, csak a párja, Dundika tudja megnyugtatni.

Forrás: Just Creative
Forrás: Just Creative

"Ez borzasztó, hiszen olyan megfoghatatlan az egész. Egy ilyen rosszullét halálfélelemmel járhat együtt, ugyanis kívülről semmit nem lehet észlelni rajta. Ilyenkor az sem jó, ha sajnálkozik az ember, az sem, ha próbálja elbagatellizálni a dolgot, hiszen ettől Peti nem érzi biztonságban magát"- mondta a Borsnak Dundika.

Majka a legnagyobb közösségi oldalon vallotta be, hogy az eddigi beavatkozások neki nem segítettek és szavaiból kiérződik, hogy milyen mélyen megérinti, amikor valaki az övéhez hasonló betegség miatt távozik az élők sorából. "Mindig azt mondják: "No problem - ezt pillanatok alatt megoldjuk"! Kétszer feküdtem kés alá vele, de konkrétan semmi nem változott. Amikor arról olvasok, ki hogyan hal meg a pályán vagy fiatalon otthon, konkrétan átélem az eseményeket."

A rapper az egyik legkeresettebb műsorszám az éjszakában, ezért - családja eltartása érdekében is - szinte folyamatosan az éjszakát járja. Ez az életmód azonban - ahogy Cipő esetében is - sajnos hosszútávon akár végzetes is lehet egy szívbetegséggel élő ember esetében.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.