hátfájdalom ülőmunka egészségtelen életmód szakértő gerinc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hátizomzat feszességének és az ebből adódó komoly fájdalomnak a hátterében gyakran olyan könnyűnek tűnő tevékenység is állhat, mint az egyszerű ülőmunka.
Ülőmunka: még a vékony testalkatúak is elhíznakhttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20120301-ulomunka-meg-a-vekony-testalkatuak-is-elhiznak.htmlA kislány, aki felépült a 180 fokos gerincferdülésből - 10 cm-rel magasabb letthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120125-a-kislany-aki-felepult-a-180-fokos-gerincferdulesbol-10.htmlGerinc fájdalom nélkül - Szabad-e szeretkezni porckorongsérvvel?http://www.life.hu/gyogyulj/nyugatiorvoslas/20101208-szabade-szeretkezni-porckorongservvel.htmlÍgy büntetik a munkahelyen a csúnyaságothttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130723-munkahelyukon-is-tobbet-cikizik-a-kevesbe-szep-embereket.htmlIlyen látványosan öregít a stresszes munkahttp://www.life.hu/gyogyulj/stresszoldas/20130725-valoban-megoszulhetunk-a-munkanktol.htmlEzt figyelik a Facebook profilodon a munkaadókhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130716-gyakran-felreismerik-a-jelolteket-a-munkaadok-a-facebook-profil-alapjan.htmlMeddig tűrjük a munkahelyi terrort?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130320-munkahelyi-terror-hogyan-kezeljuk-a-konlfiktusokat-csernus-valaszol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.