Megható fotókon él tovább az elhunyt anya emléke

Forrás: Melanie Pace -
halál esküvő fotósorozat özvegy kislány megható rák (betegség) apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy apa újrafotózta az esküvőjét, hogy rákban meghalt feleségére hároméves kislányuk is örökké emlékezzen. Könnyfacsaró képek következnek.

Aki nem akar pár könnycseppet ejteni a következő percekben, inkább lapozzon el! Igazán szívhez szóló fotósorozattal rukkolt elő az özvegyen maradt Ben Nunery. A férfi 2011-ben veszítette el feleségét, Alit, aki tüdőrákban hunyt el. Kislányuk, Olivia akkor egy éves volt.

Forrás: Melanie Pace

Két évvel a borzalmas tragédia után a kis csonka család továbblépett: elköltöztek otthonukból, ahol korábban együtt éltek mindannyian. Mielőtt azonban elmentek, Ben kieszelt valamit: felkérte sógornőjét, Melanie Pace-t, aki profi fotósként dolgozik, hogy örökítse meg őt és kislányát a házban. Ben és Ali az esküvő előtt egy nappal bezárta a lakás ajtaját, akkor készültek esküvői felvételeik. Most ezeket fotózták meg újra kislányával együtt. A csodálatos képeket itt megnézhetitek!

Bokájára varrták egy férfi kézfejéthttp://www.life.hu/gyogyulj/20131217-xiao-wei-kinai-ferfi-munkahelyi-baleset-kozben-levagta-kezfejet-orvosai-bokajara-rogzitettek-a.htmlÖt tipp, amitől gyorsabban múlik a megfázáshttp://www.life.hu/gyogyulj/20131214-tippek-modszerek-amelyektol-gyorsabban-mulik-el-a-natha-a-megfazas.htmlFenyő illatú vesszőfutás a magányos ünnep? http://www.life.hu/gyogyulj/20131213-szomoru-maganyos-depresszios-lehet-a-karacsony-ha-nem-elozod-meg-a-bajt.htmlHogy ne rúgd fel a karácsonyfát!http://www.life.hu/gyogyulj/20131211-idegkimerultseg-hiszti-karacsonykor-es-ennek-oka-lehet-magneziumhiany-is.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.