Így búcsúzik egy haldokló apa a lányától

szalvéta búcsú halálos beteg lány rákbeteg üzenet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szalvétákra írt 826 üzenetet lányának a rákbetegség miatt haldokló apa.

W. Garth Callaghannek gyógyíthatatlan rákja van. A gondos apa azt találta ki, hogy 826 üzenetet ír szalvétákra lányának. Minden napra egyet a lány érettségiéig, hogy halála után is érezze a szeretetét – írja a 444.hu.

Íme a szalvéták, amelyeken az üzenetek találhatók Forrás: Mashable

Callaghant 2011 óta harmadik alkalommal diagnosztizálták rákkal. Az orvosok jelenleg 8% esélyt adtak neki, hogy túléli a következő 5 évet. Mióta 2011-ben megtudta, hogy súlyos beteg, minden idejét Emma nevű lányával tölti. Akkor kezdett el üzeneteket írni neki szalvétákra, amit azóta is tart.

Cinthya még nincs túl az életveszélyenhttp://www.life.hu/gyogyulj/20140128-cinthya-dictator-fotos-az-edes-elet-sztarja-varga-viktor-baratnojenek-meg-varnia-kell-a-sugarkezeles.htmlRakaczki Bence így búcsúzott édesapjátólhttp://www.life.hu/gyogyulj/20140128-rakaczki-bence-a-diosgyori-vtk-kapusa-januar-16-an-20-evesen-hunyt-el.htmlTúszul ejtették a kisbabáthttp://www.life.hu/gyogyulj/20140128-sajat-rokonai-ejtettek-tuszul-a-kisbabat-bekes-megyeben.htmlHalálos betegséget diagnosztizáltak VV Dorkánál http://www.life.hu/gyogyulj/20140126-az-rtl-2-valovilag-6-jatekosanal-vv-dorkanal-leukemiat-diagnosztizaltak.htmlTízéves kisfiú csodája segíthet Schumachernekhttp://www.life.hu/gyogyulj/20140124-michael-schumacher-hetszeres-forma-1-vilagbajnok-mesterseges-komaban-van-egy-angol-kisfiu-brook.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.