"Nem igaz, hogy Schumacher jobban van"

Forrás: AFP/Dimitar Dilkoff -
síbaleset Sabine Kehm kóma Ausztrál Nagydíj Forma-1 világbajnok Michael Schumacher menedzser
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb közleményt adott ki Sabine Kehm, Michael Schumacher menedzsere. A hétszeres világbajnok állapota nem változott az elmúlt napokhoz képest.

"Akadnak apró jelek, amelyek bátorítanak minket. De azt is tudjuk, hogy türelmesnek kell lennünk" - nyiltakozta Sabine Kehm. A menedzser az Ausztrál Nagydíj után arról beszélt, Michael továbbra is az ébresztési fázisban van, és hozzátette, csak azt az információt szabad figyelembe venni, amit az orvosok vagy a menedzsment ad ki, így az sem igaz, hogy a hétszeres világbajnok egyre jobban van.

Forrás: AFP/Dimitar Dilkoff

"Nem ébredt még fel, de természetesen már nagyon várjuk ezt a pillanatot. Persze tudjuk, hogy ez hosszú folyamat lesz" - tette hozzá.

A nap folyamán egyébként a Daimler vezérigazgatója, Dieter Zetsche Schumachernek ajánlotta a Mercedes vasárnapi, ausztrál sikerét. "Michael mindig is a Mercedes család tagja lesz, és szeretnénk megosztani vele ezt a nagyszerű pillanatot. Reméljük, hogy hamarosan felépül, és újra velünk lehet majd" - mondta Zetsche.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.