Durva! Nyolc hónaposan 20 kilót nyom a gyerek

Forrás: NORTHFOTO/Gorditos del Corazon / Barcroft USA/Gorditos Del Corazon/Barcroft Us -
Kolumbia kövér etetés sírás túlsúly életmentő műtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját anyja hizlalta így fel a gyermeket, aki minden bizonnyal Kolumbia legkövérebb „aprósága."

Santiago Mendoza még egyéves sincs, de már csaknem 20 kilós. Anyja elismeri, ő rontotta el a gyereket, mert amikor sírt, mindig étellel tömte. Így lett mára olyan súlya, mint egy első osztályosnak.

Forrás: NORTHFOTO/Gorditos del Corazon / Barcroft USA/Gorditos Del Corazon/Barcroft Us

Szegény Santiago úgy néz ki, mint egy szumós. Az anya szakember segítségét kérte, most a bogotai kórházban életmentő kezelésen esik át a fiúcska. Nagyon komoly diétát írtak elő neki.

Choking game: a fojtogatós játék - lélegzetnyi határ élet és halál közötthttp://www.life.hu/drlife/20140318-choking-game-a-fojtogatos-jatek-mar-hazankban-is-terjed.htmlSokkoló, életveszélyes "fojtogatós játék" terjed hazánkban is: a choking game. A kamaszok életének megóvása érdekében rendkívül fontos, hogy a szülők tisztában legyenek a játék lényegével és azokkal a jelekkel, melyek nyomán tettenérhető, megakadályozható a jelenség. A Life.hu a végzetes játék nyomába eredt.Dr. LifeOrigoKómában van Törőcsik András focistahttp://www.life.hu/drlife/20140320-torocsik-andras-az-ujpest-45-szoros-valogatott-labdarugojan-agymutetet-hajtottak-vegre-komaban.htmlAgyműtétet hajtottak végre az Újpest 58 éves, 45-szörös válogatott labdarúgóján, aki azóta kómában fekszik – írja az Origo.hu az nso.hu. értesüléseire hivatkozva.Dr. LifeFarkasházy barátja várta Kínában Bajorthttp://www.life.hu/drlife/20140320-farkashazy-tivadar-baratja-kollegaja-bajor-imre-kinai-kezeleserol-betegsegerol-beszelt.htmlEgy ország drukkol most a nagybeteg Bajor Imrének. A színész jelenleg Kínában kezelteti magát, barátja, Farkasházy Tivadar pedig könnyes szemmel kérte az embereket arra, hogy imádkozzanak Imréért.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.