Kórházba került Tori Spelling

Forrás: AFP/Frederic J. Brown -
terápia házasság valóságshow megcsalás kórház Beverly Hills 90210 Tori Spelling
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég derült ki, hogy a sztár férjének viszonya van egy nála jóval fiatalabb nővel. Most pedig kórházba került. Közben saját realityjét forgatja. Vajon ez is csak a show része vagy tényleg összecsaptak a hullámok a feje felett?

Kórházba szállították Tori Spellinget. A pontos okok egyelőre ismeretlenek, ám valószínű, hogy a jelenleg saját valóságshow-ját forgató sztár egyre nehezebben bírja a munkahelyi megpróbáltatásokat és magánéleti zűrjeit. A négygyerekes anyuka férje viszonyára nemrég derült csak fény: Dean McDermott a hírek szerint egy 28 éves nővel csalta feleségét. A Beverly Hills 90210 sztárja emiatt teljesen maga alatt van.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown
Rumer Willis és a pink bugyi esetehttp://www.life.hu/trend/20140423-rumer-willis-pink-bugyit-villantott.htmlKifogott a sztárcsemetén merészen kivágott szoknyája.Trend--Okok a mai hancúrra: ezért jó hétfőn szexelni!http://www.life.hu/intim/20140425-azert-jo-hetfon-szexelni-mert-a-legrosszabb-es-legboldogtalanabb-nap-es-fel-kell-dobni-szexszel.htmlA Life.hu sorozatában összegyűjtöttük már a szerdai, a csütörtöki, a pénteki és a szombati szex előnyeit. Ezért jó vasárnap szexelni című cikkünkben pedig azt írtuk, a vasárnap a legrosszabb nap. Rosszabb, mint a hétfő, mert hétfőn legalább a hétfő miatt rossz a kedvünk, a vasárnapot viszont egy másik nap, a hétfő szele rontja el. Jöjjön akkor most a mumus, a csúnya, ronda hétfő és a maga szexelőnyei.Intim--Látogatói rekord az idei könyvfesztiválonhttp://www.life.hu/kult/20140428-latogatoi-rekord-szuletett-az-idei-budapesti-nemzetkozi-konyvfesztivalon-szombaton-60-ezer-latogato.htmlA változékony idő ellenére több mint 60 ezren látogattak ki a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválra, amelynek szombatja minden idők leglátogatottabb napja lett.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.