Hugh Jackman bőrrákja kiújult

Forrás: Instagram/Hugh Jackman -
orr műtét kötés daganat bőrrák orvos Hugh Jackman Instagram kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Men sztárjánál tavaly novemberben diagnosztizáltak bőrrákot. A kezelések akkor sikeresnek bizonyultak, ám a betegség most újra felütötte a fejét.

Bekötözött orral pózol Hugh Jackman. Az X-Men sztárját, mint kiderült, csütörtökön műtötték ismét kiújult bőrrákja miatt, közösségi oldalára feltöltött fotójával pedig nemcsak orvosainak mondott köszönetet, hanem egyúttal rajongóit is felszólította a fényvédők használatára.

Forrás: Instagram/Hugh Jackman

Hugh Jackmannél tavaly novemberben diagnosztizáltak bőrrákot, miután felesége könyörgésére orvoshoz fordult az orrán növekedő elváltozás miatt. A kezelések akkor sikerrel zárultak, ám most úgy tűnik, ismét kezdetét veszi a korábbi tortúra. Reméljük, mihamarabb jobban lesz!

Csövek lógnak ki Lily Allen karjábólhttp://www.life.hu/drlife/20140508-lily-allen-korhazba-kerult-kiszaradas-miatt.htmlAz énekesnő közösségi oldalán osztotta meg rajongóival a hírt, miszerint dehidratáció miatt kórházba került.Dr. LifeOrigoMég mindig hiányos a tudásunk elsősegélynyújtásbólhttp://www.life.hu/drlife/20140505-lezarult-a-2014-es-nagy-elsosegely-teszt-meg-mindig-vannak-problemaink-elsosegelynyujtas-teren.htmlAz Országos Mentőszolgálat Alapítvány immár másodszor végezte el a Nagy Elsősegély Tesztet: több mint 1000 főt kérdezett meg arról, hogy gyakori vészhelyzetekben mik a teendők. Vannak még problémák...Dr. Life--Meghalt a britek legjobb teniszezőnőjehttp://www.life.hu/drlife/20140505-meghalt-elena-baltacha-brit-teniszezono.htmlHosszú betegsége után vasárnap hajnalban meghalt a britek egykori első számú teniszezőnője, Elena Baltacha.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.