operáció petefészekrák műtét eltávolítás Angelina Jolie melleltávolítás rák emlőrák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 38 éves színésznő tavaly esett át preventív mellműtéten. Most méh- és petefészekeltávolításra készül.

Egy egész világ fogadta döbbenettel, amikor Angelina Jolie tavaly bejelentette, kettős melleltávolításon esett át. A hírek szerint nincs vége az operációknak, a színésznő újabb műtétre készül. A hatgyerekes édesanya hysterectomiát, vagyis méh- és petefészekeltávolítást fontolgat, hogy csökkentse a rák kialakulásának kockázatát.

Forrás: MTI

Nem hiába tart ennyire a kórtól a hatgyerekes édesanya: végignézte édesanyja küzdelmét a betegséggel, aki végül 56 évesen hunyt el rákban, egy génvizsgálat után pedig kiderült, 87 százalék az esélye a mellrák és 50 százalék a petefészekrák kialakulására.

Szoptatási ABC - Így etesd a babádathttp://www.life.hu/drlife/20140508-az-anyatejes-taplalas-kiemelkedoen-fontos-a-gyerekek-kesobi-egeszsege-szempontjabl-is.htmlAz első hónapokban meghatározó belső folyamatok történnek az újszülöttek testében – ha ekkor odafigyelsz a megfelelő táplálásra, sokat tehetsz gyermeked egészsége érdekében. Dr. LifeOrigoSzívgyilkos szokások - így teszed tönkre a szíved!http://www.life.hu/drlife/20140513-eletmodunk-alapvetoen-befolyasolja-keringesunket-es-szivuk-allapotat.html7 merénylet, amit te követhetsz el a keringésed és a szíved ellen!Dr. Life--Vigyázat! Újabb veszélyes drog jelent meg hazánkbanhttp://www.life.hu/drlife/20140515-ujabb-veszelyes-egeszsegre-karos-drog-jelent-meg-hazankban.htmlÚj, az egészségre rendkívül káros, pszichoaktív hatást kifejtő szer jelent meg a magyar feketepiacon - erre figyelmeztet az Országos Rendőr-főkapitányság. Elmondjuk, mire figyelj, hogy ne legyen baj!Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.